Душпастирі в кросівках

Душпастирі в кросівках

За п’ять років, відколи Коломийсько–Чернівецьку єпархію УГКЦ очолює владика Микола Сімкайло, тут, окрім пожвавлення духовного життя, почали впроваджувати неординарні заходи для священиків — комп’ютерний «всеобуч», спортивні змагання тощо. Приміром, днями в Коломиї відбулася спартакіада з п’яти видів спорту — міні–футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів та перетягування каната, в якій узяли участь команди, вкомплектовані винятково служителями церкви.

Легенди ожили

Легенди ожили

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Чернігів — місто легенд» — так називається унікальний туристичний маршрут з елементами театралізації, що почав діяти в обласному центрі. Тут на екскурсантів чекають несподівані «зустрічі» з Іллею Муромцем та Солов’єм–розбійником, Мотрею Кочубей і княжною Чорною, а також таємничим ченцем Тарасієм, який час від часу нібито з’являється в печерах св.Антонія.

Зимовий пайок згорів у пожежі

Зимовий пайок згорів у пожежі

Офіційне повідомлення досить скупе: «700 тонн сіна, що належало одній з агрофірм Недригайлівського району, знищило полум’я. Обставини цієї надзвичайної події сьогодні з’ясовують слідчі та спеціалісти з МНС».

Помирати... нікуди

Помирати... нікуди

Влада обласного центру змушена «реанімувати» дискусію з приводу вірогідного облаштування крематорію. Представники численних конфесій чинять спротив ідеї «нехристиянського» захоронення померлих, однак на безкомпромісну позицію релігійних функціонерів у мерії зважають менше, ніж на ту обставину, що в обласному центрі з дев’яти наявних кладовищ насправді функціонує лише Кушугумське.

Всі статті рубрики