Посуха йде від Дніпра

Посуха йде від Дніпра

Надзвичайна подія сталася біля водозабору Черкаського водоканалу в районі села Свидівок Черкаського району. За останні чотири дні води Дніпра змили тут 50 метрів берегової смуги і незабаром можуть дістатися до самої водозабірної станції. Тож обласному центру загрожує обезводнення, адже більше 300 тисяч черкащан споживають живильну вологу саме з цього водозабору. За словами директора комунального підприємства «Черкасиводоканал» Сергія Овчаренка, «є побоювання, що фарватер Дніпра зміщується саме в той бік, де розташована водозабірна станція, адже вода розмиває берегову смугу досить швидко».

Рокіровка по–хрущовськи

Рокіровка по–хрущовськи

Про те, що дешеві будівлі, якими масово забудовували радянські міста, незабаром мають поступитися місцем новішим та більш комфортабельним спорудам, говорили давно. Нарешті, схоже, дійшло й до справи. Перший експеримент iз руйнування «хрущовки» та будівництва на її місці висотного будинку проведуть у Києві вже наступного року. Про це на засіданні міжурядової ради зі співпраці з країнами СНД заявив міністр із питань регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба.

Машину за посаду?

Машину за посаду?

У Південному жит­ломасиві Одеси вночі несподівано запалав свічкою і вибухнув джип, що належав родині начальника Міжрайонного реєстраційно–екзаменаційного відділу (МРЕВ) Андрія Жуковського. Ви­бух стався на парковці біля супермаркету «Фуршет» близько третьої години ночі 11 листопада. Камери відеоспостереження магазину зафіксували двох чоловіків, які підклали вибухівку під колесо й облили джип запалювальною рідиною. За словами вибухотехніків, що прибули на місце злочину, спочатку позашляховик загорівся, а потім від високої температури під днищем спрацював невідомий вибуховий пристрій. Міліція порушила і розпочала розслідування кримінальної справи за фактом навмисного підпалу автомобіля.

Керченська різня

Керченська різня

Жахливе дійство, яке вразило все місто, розігралося в одній із кімнат гуртожитку склотарного заводу в Керчі у першій половині дня. На це вказують покази свідків, які востаннє чули там схлипування дитини. Але не приділили уваги, бо трирічна донька батьків–п’яниць і раніше регулярно голосила. Моторошна ж картина відкрилася родичу однієї з жертв: зайшовши всередину, він побачив п’ять трупів. На тілах 55–річної господині кімнати, її 26–річного сина, 28–річної дочки та маленької онуки й іще однієї жінки в сусідній кімнаті, особу якої нині встановлює міліція, судмедекспертиза виявила численні колото–різані рани.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Осіннє літо

Осіннє літо

Листопад продовжує радувати нас не по–осінньому теплою погодою. Як повідомила «УМ» начальник відділу метеопрогнозів «Укргідрометцентру» Людмила Савченко, у найближчі дні така приємна та суха погода утримається. Температура повітря сягатиме 13—18 градусів тепла. І лише наприкінці наступного тижня — числа з 17–го — стовпчики термометрів потроху почнуть опускатися. Утiм різкого похолодання в Гідрометцентрі не очікують.

У «перевертнів» під «дахом»

У «перевертнів» під «дахом»

Днями бійці столичного УБОЗ просто на «робочому місці» затримали 42–річну стриптиз–танцівницю. Як повідомляє сайт «Українська правда. Київ», ідеться про шоу–бар «Органза», розташований у самому центрі столиці, в будинку № 37 по вул. Дмитрівській. Стриптизерка та її колеги розповіли, що танці — не головні їхні «посадові обов’язки». Адже заклад позиціонує себе як місце, де можна насолоджуватися безкінечним еротичним шоу, причому не обов’язково в межах сцени. Для грошовитих і сексуально стурбованих клієнтів є затишні кімнати з душовими кабінами, де можна провести немало приємних хвилин.

Прощавай, «Новая»

Прощавай, «Новая»

Газета «Новая», що входить до холдингу «Главред–медіа», остаточно припинила своє існування — 11 листопада вийшов останній випуск, увечері того ж дня стала недоступна й електронна версія в мережі iнтернет. Співробітникам газети повідомили про закриття видання 10 листопада, «великодушно» пообіцявши в подальшому запропонувати роботу в інших виданнях холдингу, або ж виплатити всі визначені законодавством кошти. Наразі колективу дозволили виходити на роботу (!) аж до 11 січня наступного року. У «Главред–медіа» пояснюють своє рішення припинити вихід «Нової» її нерентабельністю та необхідністю розвивати «перспективніші і стабільніші проекти».

Всі статті рубрики