«Дрібними крадіжками» — до великих перемог?

«Дрібними крадіжками» — до великих перемог?

Після обробки всіх протоколів переможцем виборів мера у Харкові виявився висуванець Партії регіонів Геннадій Кернес. Він набрав 30,09 відсотка голосів, тоді як його конкурент, екс–«губернатор» Арсен Аваков — 29,46%. Про це вчора повідомив харківський інтернет–сайт «Головне».

Курортний тихохід

Курортний тихохід

Перших 15 експериментальних електротрициклів — триколісних електромопедів — уже встигли обкатати в приморських регіонах Криму, зокрема в Ялті, Алушті і Коктебелі. «Показали вони себе доволі пристойно, — запевнив «УМ» їхній молодий розробник, інженер–конструктор Сімферопольського електромашинобудівного заводу Анатолій Дудко. — Наразі триває удосконалення ходових якостей і дизайну. Паралельно продовжуються більш масштабні випробування наших електротрициклів у Росії, де ми плануємо збувати половину продукції».

Острів невезіння

Острів невезіння

Дивлячись із вікна вагона пасажирського потяга на домівки, розташованi уздовж залізничного полотна, завжди виникало відчуття жалю до їх мешканців: як ці люди цілодобово можуть терпіти гуркіт залізних валок? Однозначну відповідь на це запитання можуть дати шість донецьких родин, які потрапили в ситуацію значно серйознішу. Прокинувшись одного чудового ранку, вони опинилися в залізничному кільці.

Всі статті рубрики