Не виганяйте людей на вулицю!

Не виганяйте людей на вулицю!

Можливість ухвалення нового Податкового кодексу привела під стіни Верховної Ради багато людей iз різних областей України. Вчора кодекс мали ухвалити в другому читанні, однак через велику кількість поправок перенесли прийняття на 16 листопада. Утім підприємці все одно вирішили оголосити «День гніву».

«Швидка» і... безпорадна

«Швидка» і... безпорадна

Біда сталася в загальноосвітній школі № 75 Заводського району, розповів «Репортеру Запоріжжя» керівник незалежної профспілки лікарів швидкої допомоги Анатолій Сидоренко: «Повідомлення про те, що в приміщенні навчального закладу на вулиці Історичній упав і знепритомнів школяр, диспетчер швидкої допомоги одержав о 18:43. Бригада медиків прибула оперативно. За життя боролися, як могли: робили штучну вентиляцію легень і масаж серця, використовували необхідні медпрепарати. Однак запустити серце хлопчика їм не вдалося. Медики констатували факт смерті дитини».

Марш непотрібних

Марш непотрібних

Учора в містах сходу й півдня України пройшли так звані «Русскіє марши», присвячені «Дню русского народного єдінства», який у Росії відзначають 4 листопада. Оскільки російські націоналісти–шовіністи вперто не помічають незалежності України чи Білорусі, то марші в містах сусідніх країн анонсувалися в руслі загальноросійської акції. Проте в Україні, навіть у Криму, «русаки» об’єктивно оцінили свої сили й на марш у Сімферополі заявили «аж» 400 учасників. З російськими прапорами вулицями міста пройшли переважно дідусі й бабусі. Також у рiзний час 4 листопада «Русскіє марши» були анонсовані в Севастополі, Харкові, Луганську, Миколаєві, Одесі. А у Києві мала відбутися «хресна хода за русскоє єдінство».

Закон є, грошей — катма

Закон є, грошей — катма

Із третьої спроби Верховна Рада України прийняла Закон «Про повернення у державну власність цілісного майнового комплексу ТОВ «Херсонський машинобудівний завод» (ХМЗ). За ухвалення цього закону проголосували 318 депутатів з 427, зареєстрованих у залі. Однак уже зараз всім зрозуміло, що коштів під реалізацію закону просто немає.

Хризантеми в саду

Хризантеми в саду

У Нікітському ботанічному саду (Велика Ялта) триває традиційний «Бал хризантем». Ця виставка квітів просто неба — унікальна щорічна подія, що вiдбувається на території ботсаду з 1953 року. Щоразу її колекція, розташована на території площею 0,3 гектара, поповнюється новими експонатами, третина з яких — результат роботи місцевих селекціонерів. Насолодитися квітковим розмаїттям, за сприятливих погодних умов, можна буде до початку грудня.

Непристойний мультик

Непристойний мультик

Орган iз питань захисту суспільної моралі на чолі з її головою Василем Костицьким визнав серію Cartman Sucks (епізод 1102, № 155) мультфільму South Park такою, що містить порно­графію та розпалює релігійну ворожнечу. Відповідний висновок комісія затвердила у середу після виходу в ефір скандальної серії на каналі «MTV Ukraine».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики