Юлія Савостіна: Рецепт найсмачнішої курки позичила у Пітера Мейла

Юлія Савостіна: Рецепт найсмачнішої курки позичила у Пітера Мейла

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юлія Савостіна до того, як стала керівником піар–служби Національної телекомпанії України, працювала виконавчим продюсером на «Гравісі» i ведучою на ICTV та СТБ. Уже будучи начальником управління зв’язків iз громадськістю та ЗМІ НТКУ, у минулому телесезоні ще з’являлася в ефірі державного каналу в програмі «Легко бути жінкою». Кулінарію Юля називає своїм хобі.

Три в одному

Три в одному

Серед різновидів редьки один з найпомітніших — дайкон, що в перекладі з японської означає «великий корінь». Любов до нього у Країні Східного Сонця вимірюється найбільшою площею вирощування у порівнянні з іншими овочевими культурами. Японці, а також корейці та китайці, корінь дайкону їдять сирим, маринованим і вареним, а порізану гичку смажать. Білий корінь довжиною з півметра «найсолодший» посередині — цю частину часто варять і подають із соєвою пастою місо. Зверху — гірчинка відчутніша, саме те, що підійде для салатів і маринування. Частина, що внизу, найбільше «пече», тож її, як правило, використовують як приправу. Взагалі дайкон — за смаком щось середнє між капустяним качаном (не даремно ж обидві рослини з родини хрестоцвітих) та звичною для нас чорною редькою. Японську редьку нині продають у наших супермаркетах і вирощують на присадибних ділянках.

Всі статті рубрики