Боргова яма? Вибирайся сам!

Боргова яма? Вибирайся сам!

«Двадцять одна людина в Україні скоїла самогубство через неможливість розрахуватися за кредити», — розповів на прес–конференції у Сумах керівник першої антиколекторської компанії «Ваша надія» Федір Олексюк. — «Це лише ті дані, про які ми знаємо. Ймовірно, цифра значно більша».

Нишпорка, розвідник, рятівник

Нишпорка, розвідник, рятівник

«УМ» уже повідомляла, що харківський танкоград — завод імені Малишева — готовий налагодити випуск бронетехніки, що здатна гасити полум’я в епіцентрі найсильніших пожеж. І ось чергова приємна новина. Чугуївський авіаремонтний завод (ЧАВЗ) заявив про свою готовність налагодити разом iз французькою фірмою Sagem виробництво безпілотних літальних апаратів.

Кривава кукурудза

Кривава кукурудза

Село Аврамівка Монастирищенського району Черкаської області шоковане трагедією, котра там сталася. Надворі вже смеркло, а на ниві ТОВ «Агровіт» тривало збирання кукурудзи. Комбайн «Джон Дір», за кермом якого був 36–річний комбайнер, з увімкненими фарами рухався полем. Несподівано перед комбайном вискочила людина. Зупинити масивну машину, у якої тільки жатка сягає шести метрів, комбайнер не встиг.

Всі статті рубрики