У різні боки

У різні боки

Мабуть, таки правду кажуть, що міцних шлюбів у світі шоу–бізнесу не буває. Днями Голлівуд шокувала новина про розлучення чергової «надміцної» пари: зірка серіалу «Друзі» Кортні Кокс роз’їхалася зі своїм чоловіком Девідом Аркеттом. Вони познайомилися 1996 року на зйомках трилера «Крик», згодом одружилися, народили дитину й нещодавно відзначили 11–ту річницю подружнього життя. Тому повідомлення про розрив стало громом серед ясного неба. Щоправда, офіційно пара поки що не розлучається. У заяві для преси Кортні з Девідом наголосили, що роз’їжджаються, бо «хочуть краще зрозуміти одне одного», але «залишаються найкращими друзями й відповідальними батьками для спільної дочки» та «все ще глибоко кохають одне одного».

Джолі обурила боснійців

Джолі обурила боснійців

Анджеліна Джолі тільки починає режисерську кар’єру, а вже зіткнулася з проблемами. Влада Боснії і Герцеговини несподівано відкликала свій попередній дозвіл, заборонивши голлівудській кінозірці знімати на своїй території. Кінокомпанія GK Films, яка займається виробництвом першого фільму Джолі–режисерки, повторно звернулася по дозвіл.

Юнак–мізинчик

Юнак–мізинчик

Нарешті непалець Хагендра Тапа Магар дочекався свого зіркового часу. Від позавчора він офіційно вважається найменшою дорослою людиною на землі. Батьки карлика (його зріст — 55 см) і раніше висували синову кандидатуру на рекорд Гіннесса, але на той час Хагендра був неповнолітнім, тому видавці знаменитої книги відмовлялися фіксувати його зріст, припускаючи, що юнак іще може підрости.

Всі статті рубрики