У різні боки

15.10.2010
У різні боки

Кортні Кокс.

Мабуть, таки правду кажуть, що міцних шлюбів у світі шоу–бізнесу не буває. Днями Голлівуд шокувала новина про розлучення чергової «надміцної» пари: зірка серіалу «Друзі» Кортні Кокс роз’їхалася зі своїм чоловіком Девідом Аркеттом. Вони познайомилися 1996 року на зйомках трилера «Крик», згодом одружилися, народили дитину й нещодавно відзначили 11–ту річницю подружнього життя. Тому повідомлення про розрив стало громом серед ясного неба. Щоправда, офіційно пара поки що не розлучається. У заяві для преси Кортні з Девідом наголосили, що роз’їжджаються, бо «хочуть краще зрозуміти одне одного», але «залишаються найкращими друзями й відповідальними батьками для спільної дочки» та «все ще глибоко кохають одне одного».

Буквально через день після цього повідомлення Девід Аркетт шокував американських радіослухачів, повідомивши в ефірі, що кілька разів зраджував дружину з 28–річною офіціанткою Джасмін Вальтц. «Завдяки цій секс–пригоді я відчув себе набагато мужнішим», — зізнався Девід, запевнивши, що це був перший роман на стороні за всі роки шлюбу з Кокс і, мовляв, семирічна різниця у віці з дружиною (Кортні — 46, а йому 39) тут геть ні до чого.

Не встигла жовта преса перемити кісточки подружжю Аркеттів, як наспіла ще одна новина: про розлучення Крістіни Агілери та Джордана Братмана. Як запевняють наближені до пари джерела, вже кілька місяців 29–річна поп–зірка і 33–річний продюсер живуть окремо й узагалі «стали більше схожими на друзів, ніж на чоловіка і дружину». Вони також поки що не оформили розрив офіційно, але, швидше за все, рано чи пізно це станеться. Крістіна вже заявила, що збереже добрі відносини з Джорданом заради їхнього дворічного сина Макса.