Перша свiтова завершиться через два дні

Перша свiтова завершиться через два дні

У неділю, через 92 роки після припинення бойових дій та складання зброї, офіційно закінчиться І Світова війна. Третього жовтня Німеччина виплатить Франції, Бельгії та Великій Британії останній транш у сумі 70 мільйонів євро з тих воєнних репарацій, які, за умовами Версальської угоди 1920 року, було присуджено їй за завдані цим країнам збитки під час Першої світової війни. Більша частина цих грошей дістанеться приватним особам, пенсійним фондам і корпораціям, які відповідають за облігації, не забезпечені майном, а їхня емісія здійснюється на загальний кредит фірми або уряду.

На вулиці — за краще життя

На вулиці — за краще життя

Учора на вулиці більшості країн Європейського Союзу вже вкотре за останні півроку вийшли страйкарі. Нинішні протести проти намірів урядів різних країн заради виведення економіки з кризи піти на скорочення соціальних виплат були особливо масштабними.

«Аль–Каїді» поламали плани

«Аль–Каїді» поламали плани

Спецслужбам кількох західних країн удалося викрити та попередити змову терористичної організації «Аль–Каїда», яка планувала серію терактів у Великій Британії, Франції та Німеччині. Як повідомляє Бі–Бі–Сі з посиланням на джерела в спецслужбах, у плани терористів входили також убивства і викрадення людей. Усе мало відбуватися за тією схемою, що й в індійському місті Мумбай 2008 року, коли внаслідок організованої серії терактів і захоплення заручників загинуло понад 170 людей.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики