Таємничі кості

Таємничі кості

Зайшовши до будівлі колишнього Військового трибуналу Одеського гарнізону для відеозйомки останків жертв репресій середини минулого століття, які нібито виявили під час реконструкції у підвалі будинку №19 на Софіївській вулиці, група журналістів змогла звідти вийти лише після втручання співробітників Приморського райвідділу міліції. Як поінформував «УМ» кореспондент Одеського облрадіо Богдан Осінський, «приводом для прибуття на Софіївську журналістів телеканалу «1+1» та облрадіо стала інформація від будівельників компанії «Стікон», що під час реконструкції будівлі у таємному підвальному приміщенні виявлено безліч кісток, які, можливо, є останками жертв репресій НКВС чи німецько–румунських окупантів. Однак керівництво «Стікона» розпорядилося замурувати таємний «склеп» свіжою стіною з металевими дверима».

Ленін як плата

Ленін як плата

Комуністи Канева занепокоєні тим, що в їхньому місті стало на один пам’ятник Леніну менше. Про те, що з території місцевої школи–інтернату зник бронзовий вождь світового пролетаріату, йшлося навіть на сесії міської ради.

Не карай, Боже, віком — карай добрим чоловіком

Не карай, Боже, віком — карай добрим чоловіком

Спершу здобути освіту, зробити кар’єру, а потiм думати про створення сім’ї — ця західна тенденція останніми роками міцно вкорінилася і в Україні. Так, за даними Департаменту сімейної та ґендерної політики, середній вік реєстрації першого шлюбу за підсумками 2009 року порівняно з 2006–м збільшився у чоловіків iз 25,4 до 26,3 року, у жінок — з 22,8 до 23,7 року. Тобто в цілому наші наречені постаршали на 9 місяців.

Там «підшили», тут — урізали

Там «підшили», тут — урізали

Київська міська рада внесла кілька змін у міський бюджет. За словами в. о. голови Київміськ­держадміністрації Олександра Попова, цьогорічний бюджет був прийнятий із прихованим дефіцитом — два мільярди гривень, — а за перше півріччя його невиконання становить понад мільярд. Нинішні зміни скоротять бюджетні видатки на 550 мільйонів гривень.

Міста «у квіточку»

Міста «у квіточку»

Уже через рік в Україні розпочнеться масштабна рекламна кампанія до чемпіонату Європи з футболу–2012. Чотири українські міста, які прийматимуть фінальну частину чемпіонату, прикрасять прапорами Євро–2012, вивісять білборди та пустять на дороги новий транспорт. Як розповів віце–прем’єр–міністр Борис Колесников, міста також «пофарбують» у кольори Євро–2012 — дороги, автобуси, тролейбуси...

Сирітські гроші

Сирітські гроші

Як повідомляє прес–служба Управління МВС України в Херсонській області, крадіжку виявив юрист, у шафі якого зберігалися банківські картки вихованців інтернату. Він знайшов одну з карток на столі кабінету, після чого стало зрозумілим, що хтось нею користувався.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українське Чикаго

Українське Чикаго

Учора о 14.20 відомі дніпропетровські бізнесмени Геннадій Корбан та президент фінансової групи «Спарта» Геннадій Аксельрод (той самий, який поважно сидить на лавці в образi величної скульптури в центрі Дніпропетровська), спілкувалися за столиком літнього майданчика кафе «Пеппероні» на тихій вулиці Яворницького в елітному районі. Вибух пролунав у той момент, коли хтось підійшов до столу.

Знову чорна мітка

Знову чорна мітка

Після не такого довгого «затишшя», знову звістка про українських моряків, яких захопили у заручники біля африканського узбережжя. Цього разу в полон потрапило судно «Салма», на нього напали в камерунському порту Дуала. Одночасно у цьому самому порту пірати захопили ще два судна. З трьох суден узяли шістьох заручників. Одразу стало відомо, що двоє з них — бельгійці. А незабаром в Україні родичі підтвердили, що решта четверо — наші співвітчизники. Коли «Салма» стояла в порту, до неї підійшов човен з озброєними людьми. Пірати піднялися на борт і забрали з собою капітана, його помічника, боцмана і кока. Усі четверо — українці, передає ТСН. Де вони зараз — не відомо.

Всі статті рубрики