Кістки на пам’ять

Кістки на пам’ять

У США розгорівся скандал: групу американських вояків в Афганістані обвинувачують у жорстоких убивствах мирного населення. Як свідчать документи, оприлюднені військовими, п’ятеро солдатів у період із січня по травень цього року вкоротили віку кільком афганцям, яких спершу закидали гранатами, а потім розстріляли. Тіла своїх жертв убивці розчленовували, причому цей процес знімали на відео їхні товариші. Сімом військовослужбовцям висунуто звинувачення у змові з метою приховання злочинів товаришів по службі. Деякі кістки і зуби вбитих солдати зберігали «на пам’ять».

Коран уцілів ненадовго?

Коран уцілів ненадовго?

Прославившись на весь світ і ледве не поставивши його на межу релігійної війни, пастор Террі Джонс з американського штату Флорида передумав влаштовувати привселюдне спалення Корану. Учора задоволений ефектом від своїх заяв настоятель малесенької харизматичної церкви містечка Гейнсвілл урочисто повідомив, що відмовляється від своїх намірів, бо організатори будівництва мечеті на місці зруйнованих унаслідок терористичних атак 11 вересня 2001 року «веж–близнюків» погодилися перенести її в інше місце.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Червоний півень» з–під землі

«Червоний півень» з–під землі

Аварія на трубопроводі з побутовим газом вмить перетворила Сан–Бруно — перед­містя Сан–Франциско — на смолоскип. Як повідомив телеканал Ей–Бі–Сі, язики полум’я, яке вирвалося з–під землі після гучного вибуху в четвер увечері (учора вранці за київським часом), здійнялися на 304–метрову висоту. Наступні спалахи були «скромнішими» — до 18 метрів заввишки. За лічені хвилини пожежа охопила сусідні квартали. На гасіння вогню було спрямовано 25 пожежних бригад та авіатехніку. Попри всі зусилля, «червоний півень» лютував іще довго, дощенту знищивши понад півсотні будинків. Ще 120 будівель зазнали значних пошкоджень. Чорний стовп диму було видно за багато миль.

Всі статті рубрики