Козлам у МОН не місце!

Козлам у МОН не місце!

Обіцянки Міністерства освіти й науки залишити доступ до будівлі відкритим виявилися фікцією. Нагадаємо, на початку серпня під МОН почали зводити паркан заввишки 1,8 метра. Тоді в офіційній відповіді на запит «УМ» прес–служба міністерства запевняла, що огороджують майбутній сквер, причому на вимогу мешканців, але вхід до паркової зони буде відкрито всім охочим до 24–ї години.

Як у воду канули

Як у воду канули

У справі редактора журналу «Новий стиль» Василя Климентьєва з’явилася тривожна новина. Як повідомив співробітник видання Петро Матвієнко, днями зник чоловік, який проходить у кримінальній драмі свідком. Назвати його ім’я та бодай якісь подробиці журналіст відмовився, посилаючись на таємницю слідства. І водночас підкреслив, що чергове зникнення людини свідчить про «недопрацювання правоохоронних органів».

Маленька, але грізна

Маленька, але грізна

Реформування Збройних сил України пройде у три етапи. Про це заявив міністр оборони Михайло Єжель, виступаючи перед студентами Національного університету оборони з нагоди Дня знань та початку нового навчального року.

Нафтопровід «Донецьк—Україна»

Нафтопровід «Донецьк—Україна»

У російському місті Донецьк, що в Ростовській області РФ, правоохоронці затримали учасників злочинної групи, які прокладали через українсько–російський кордон трубопровід для контрабанди з території Росії паливно–мастильних матеріалів, зокрема дизельного пального. Як повідомляє прес–центр ростовської міліції, правоохоронцям сусідньої держави стало відомо, що на території колишнього збагачувального заводу, який нині перебуває в оренді у приватного підприємця, із серпня цього року проводять повномасштабні роботи з прокладки незаконної труби. Співробітники відділу боротьби з економічною злочинністю ростовського облуправління міліції та офіцери ФСБ, приїхавши на завод, упіймали на гарячому 11 зловмисників, які саме працювали на будівництві. Затримані зізналися, що прокладають трубопровід, однак назвати організатора цієї авантюри не змогли.

Сопливий жовтень

Сопливий жовтень

Суворий початок осені — з дощами і похолоданням — приніс в Україну й першу хвилю застудних захворювань. Тож уже на другому тижні вересня країна може «загрипувати» — незначний сплеск хвороби в цей період прогнозують в Українському центрі грипу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Запаморочення від першого дзвоника

Запаморочення від першого дзвоника

На Черкащині, в селі Червона Слобода, яке впритул прилягає до обласного центру, 1 вересня на шкільній лінійці один за одним знепритомніли 32 дітей. «Школярам зробилося несподівано погано. Вони зблідли, скаржилися на нудоту, запаморочення. Непритомніли не лише учні молодших класів, а й старшокласники — у списку є й одинадцятикласники», — розповіла «УМ» директор Червонослобідської школи № 2 Галина Крапивіна.

Всі статті рубрики