Хілтон житиме в «Інтерконтиненталi»

Хілтон житиме в «Інтерконтиненталi»

Відома на весь світ скандалістка і світська левиця 29–річна Періс Хілтон прилетить в Україну 3 вересня на запрошення українського бізнесмена, власника конкурсу «Міс Україна» Олександра Онищенка. Внучка готельного магната засідатиме в журі ювілейного, двадцятого за рахунком, конкурсу краси «Міс Україна», який пройде 4 вересня в Палаці «Україна». Складуть компанію Періс у суддівстві Жан–Клод Ван Дамм, зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія, племінниця дизайнера Донателли Версаче Франческа Версаче, співак Кріс Норман, акторка Ольга Куриленко, футболіст Андрій Шевченко та топ–модель Сніжана Онопка.

Посміємося з Гоголем

Посміємося з Гоголем

Хоча фактично стартував він ще вчора. Причому не лише традиційним торжищем — розважальна програма для «перших хоробрих» почалася о 18 годині. Водночас спека таки внесла певні корективи у приготування, і якщо раніше частина підприємців і народних майстрів «заселяла» Жабокрицький майдан ще з вихідних, то цього разу «рух» на ньому почався фактично з понеділка: «підсмажуватися» на палючому сонці зайвих два–три дні охочих не знайшлося. До речі, «поправку» на спекотну погоду й «польові» умови ярмаркування фахівці–медики радять робити усім, хто має проблеми зі здоров’ям. Бо ж, погодьтеся, тепловий удар зовсім не той «сувенір», за яким хотілося б вирушати на велелюдне дійство. І хоча його розпорядники обіцяють додаткові пункти медичної допомоги, про зручний одяг, бодай мінімальні запаси рідини і найелементарніші засоби захисту від прямих сонячних променів кожен має подбати сам.

«Поповців» прибуло

«Поповців» прибуло

Минулого понеділка колишній міністр житлово–комунального господарства, «регіонал» Олександр Попов розказав про ротації в КМДА та представив столичним чиновникам нових колег. «Я переконаний, що кожна особа з новопризначених керівників — досвідчений фахівець. Переконаний, що ці люди виправдають нашу довіру», — цитує слова Попова прес–служба КМДА. Утім деяким iз новопризначених голів уже вдалося виправдати довіру самого Олександра Попова. Так новий начальник Головного фінансового управління Володимир Репік до останнього часу працював директором Міністерства ЖКХ, колишньої «вотчини» Попова. Закріпилася на посаді керівника управління преси та інформації КМДА Оксана Збітнєва, котра виконувала обов’язки її керівника з часу приходу до КМДА самого Попова. Та й раніше вона працювала не далеко від Олександра Павловича, заступником директора із зв’язків iз громадськістю Агентства розвитку житлово–комунального господарства.

За рік до другого десятка

За рік до другого десятка

Як уже писала «УМ», параду до Дня Незалежностi в Києвi не буде. Діє також заборона РНБО на феєрверки — через підвищену пожежну небезпеку.

До Дня Незалежності нашої держави в Брюсселі скульптуру пісяючого хлопчика одягнуть в український козацький костюм. Причому не хто–небудь, а відомий на увесь світ український силач Василь Вірастюк. Таке дійство організовує Європейська Асоціація українців за підтримки проекту «Парк Київська Русь». «Перевдягання Маннекен Піс — це давня традиція для Брюсселя, українці долучилися до неї в 2007 році. І з того часу кожного року на День Незалежності ми проводимо таку акцію, свого роду рекламуючи Україну. Адже, окрім самого пам’ятника у вишиванцi i шароварах, на вулицях міста роздаватимуть листівки про Україну, а брюссельський хор співатиме українських пісень. Ми прагнемо, аби політика та економіка відійшли на другий план, а українська культура стала привабливою для іноземців», — розповіла «УМ» прес–секретар інформаційної служби «Парку Київська Русь» Олена Петрушенко. Пані Олена також поділилася, що наступного року планується одягнути «брюссельського хлопчика» у костюм часів Київської Русі.

Заробили на ліки

Заробили на ліки

Двоє українок виграли справу у Верховному суді Ізраїлю, і тепер ця країна має безкоштовно пролікувати їх від кількох серйозних хвороб. Обидві жінки стали жертвами торговців людьми. Одну незаконно переправили в Ізраїль ще в 2001 році, іншу — в 2004–му. Там їх змушували займатися проституцією, аж доки обом не вдалося втекти від своїх сутенерів, повідомляє «Німецька хвиля». Щоправда, на волю українки потрапили вже з цілим букетом страшних хвороб: ВІЛ–інфекцією, туберкульозом, гепатитом С. Якийсь час вони перебували в притулку для жінок, які постраждали від насилля, звідки неодноразово потрапляли в лікарню у зв’язку iз загостренням своїх хвороб.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики