Запрошуємо на посадку!

Запрошуємо на посадку!

Позавчора рівно о 13.00, коли працівники адмінкорпусу столичного аеропорту «Бориспіль» почали розпаковувати обідні бутерброди, у кабінет генерального директора Бориса Шахсуварова зайшли шість чоловіків у формі та кілька бійців «Беркута». Спантеличеній секретарці показали посвідчення прокуратури та СБУ. Години через чотири один iз незнайомців попросив викликати «швидку» — і під охороною «беркутівців» гендиректора «Борисполя» відправили до лікарні. За даними газети «Комсомольская правда», силовики мали санкцію на арешт чиновника.

Вогонь у «Темпі»

Вогонь у «Темпі»

У середу під вечір над Черкасами здійнявся стовп чорного диму висотою більше сотні метрів. Характерний сморід горілого дошкуляв не тільки мешканцям Придніпровського району. «Приблизно о 16–й годині на території ВАТ «Темп» по вулиці Горького, 27, виникла пожежа в триповерховому цеху повстяного виробництва загальною площею 4 тисячі квадратних метрів. На жаль, більше 20 хвилин на підприємстві намагалися загасити вогонь власноруч. А коли викликали пожежників, полум’я з цеху поширилося вже й на бітумне покриття будівлі», — розповіли «УМ» у прес–службі Головного управління МНС у Черкаській області.

Ні кроку в ліс!

Ні кроку в ліс!

Влада Криму вживає безпрецедентних протипожежних заходів. Здебільшого вони зводяться до того, аби в тутешні ліси, передусім гірські, не ступила нога туриста–курортника. Цієї аномально засушливої пори це цілком слушно, адже минулими роками саме через горе–відпочивальників у «зелених легенях» півострова в районі Південнобережжя найчастіше й спалахували пожежі. Нині на туристичних стежках — шлагбауми і перекопана земля, як на державному кордоні. За словами начальника кримського управління МНС Олександра Мазиліна, патрулювання в лісовій зоні здійснюють аж 102 стаціонарнi пости і 28 мобільних груп загальною чисельністю понад 3,5 тисячі осiб — представники Внутрішніх військ МВС, Міноборони, Державної прикордонної служби, ДАІ та МНС.

Шлюб у камені

Шлюб у камені

Наводницький парк, одна з традиційних зупинок кожного весільного кортежу в столиці, стане ще більш привабливим для молодят. Відтепер тут не тільки можна зробити фото на пам’ять біля пам’ятника засновникам Києва, а й залишити свої імена та дату шлюбу на пам’ятній мармуровій плитці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Пластиковий» аферист

«Пластиковий» аферист

27–річного Владислава Хорохорина затримали минулими вихідними під час спільної операції французької влади й американських спецслужб у Ніцці (Франція). Усе як у бойовику: хакер пакував валізи й готувався до вильоту в Москву, аж тут уриваються кремезні чолов’яги та заламують руки. Українця, який до того ж має громадянство Ізраїлю і проживає у Москві, підозрюють у махінаціях iз кредитними картками. Зокрема викраденням і перепродажем даних «кредиток» громадян США. «Використовуючи нік «BadB», Хорохорин рекламував в інтернеті послуги, заявляючи про можливість продажу краденої інформації про кредитні картки, в тому числі й на власному інтернет–сайті, який базувався в США», — повідомляють у мін’юсті США.

Смертельний висип

Смертельний висип

У Ніжинському дитячому будинку–інтернаті для дітей з ураженням центральної нервової системи померли п’ятеро вихованців. Іще четверо у важкому стані потрапили до реанімації, повідомляють у Міністерстві охорони здоров’я України. За попередніми висновками лікарів, у дітей — «вірусна диференційована герпетична інфекція з екзантемою (висипом)». Зараз на місці події працюють комісії МОЗ і Чернігівської облдержадміністрації, в інтернаті вжито заходів щодо непоширення інфекції.

Всі статті рубрики