Роби, як Я.

Роби, як Я.

Перед своєю відпусткою на одному з розширених засідань уряду Віктор Янукович закликав чиновників усіх рівнів проводити літній відпочинок у Криму. Віктор Федорович сам уже два тижні засмагає на сонці ПБК. Натомість кілька поважних чиновників із команди Януковича зігнорували рекомендацію Президента й пакують валізи за кордон.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нічні шлагбауми

Нічні шлагбауми

Міністерство внутрішніх справ — те саме, яке прагне виперти опозиційних демонстрантів із центру Києва на околиці й розганяє будь–які пікети, що можуть потрапити в поле зору Януковича і Ко, — стверджує, ніби не заважало вірянам Київського патріархату дістатися з областей до столиці, аби взяти участь у Хресній ході УПЦ КП. «Заяви представників окремих конфесій щодо начебто вибіркової заборони в’їзду паломників до місць святкування Дня Хрещення Київської Русі не відповідають дійсності та носять провокативний характер», — ідеться в повідомленні прес–служби МВС.

«Ліві» коаліціянти

«Ліві» коаліціянти

Для того щоб зрозуміти український політикум, треба вигадати нову систему координат. Бо звична матриця дає збій, коли якийсь політичний діяч починає виправдовувати свої цінності та поведінку. Так, лідер комуністів Петро Симоненко днями заявив, ніби саме його партія є справжньою політичною опозицією.

Всі статті рубрики