Прорив на смітнику

Прорив на смітнику

За допомогою працівників виконавчої служби та правоохоронців блокування сміттєзвалища біля села Малашівці припинено. Селян–блокувальників ознайомили з судовим рішенням ще від 7 серпня минулого року, в якому йдеться про незаконність здійснення будь–яких перешкод для вивезення твердих побутових відходів у ситуаціях, подібних до тернопільської. В іншому випадку порушникам може світити і кримінал. Мабуть, цього разу «ознайомлення» було дуже переконливим, оскільки раніше такі методи не діяли.

Шлях до Бога як покликання

Шлях до Бога як покликання

Сьогодні у Маріїнському духовному центрі біля села Зарваниця Теребовлянського району Тернопільської області (він є однією з найбільших християнських святинь України) почалася традиційна Всеукраїнська проща. Цього року її присвячено монашому покликанню. За словами канцлера Тернопільсько–Зборівської єпархії Української греко–католицької церкви отця Андрія Романківа, це означає, що під час прощі — як, до речі, і під час усіх цьогорічних прощ до Зарваниці — буде робитися акцент на важливості чернецтва та заохоченні до цього покликання.

Буде слизько

Буде слизько

Наступного року в Україні з’явиться 12 критих льодових палаців. Місця, де їх будуватимуть, було визначено під час наради в Міністерстві у справах сім’ї, молоді та спорту з нагоди підготовки чемпіонату світу з хокею у 2011 році, повідомляє прес–служба відомства.

Винниченко повернувся

Винниченко повернувся

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Кіровоградському обласному художньому музеї відкрилася виставка мистецької спадщини письменника та дер­жавного діяча Володимира Винниченка. Приурочили її до 130–річчя з дня народження першого прем’єр–міністра України, який до всього був іще й непоганим художником.

Подарунок до візиту Кирила

Подарунок до візиту Кирила

До приїзду патріарха Російської православної церкви Кирила залишається всього три дні, тож нова влада поспіхом готується, аби потішити дорогого гостя. За перейменуванням більшої частини вулиці Мазепи на Лаврську Київрада віддала і всю Лавру під юрисдикцію уряду. За відповідне рішення на минулій сесії міськради слухняно проголосувала промерська більшість із Партією регіонів.

«Метелики» «онлайн»

«Метелики» «онлайн»

Три порностудії в центральній частині міста працювали винятково в режимі «онлайн». Їхніми основними клієнтами були грошовиті інтернет–користувачі зі США та Західної Європи. За хвилину спілкування з повією в режимі «онлайн» іноземці сплачували від 5 до 10 доларів. 20 відсотків від суми заробляла сама повія, решту — організатори. Загалом жінки віком від 18 до 30 років, мешканки сільських районів Дніпропетровщини, отримували за свою роботу щомісяця в середньому 400 доларів.

Нездужаєте? Тоді Герман іде до вас!

Нездужаєте? Тоді Герман іде до вас!

Заступниці голови президентської адміністрації несподівано заманулося спробувати себе у ролі турботливої санітарки. «Я планую тиждень відпочити в горах і тиждень попрацювати санітаркою в лікарні для бідних», — сказала Ганна Герман в одному зі своїх останніх інтерв’ю. Щоправда, вона так і не конкретизувала, які то будуть гори і якому медзакладу пощастить працевлаштувати у себе «дуже важливу санітарку», а лише зазначила, що планує після 25 липня знайти «якусь лікарню для бідних».

Червоний півень на колесах

Червоний півень на колесах

Учора біля третьої години ночі на «неофіційній» автостоянці в районі Олексіївського житлового масиву згоріли одразу одинадцять автівок. Як повідомляє Головне управління з питань надзвичайних ситуацій Харківської облдержадміністрації, причиною пожежі, найвірогідніше, став вибух газового балона, розміщеного на маршрутному таксі «Газель».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після «Шансу» — на «Базар»

Після «Шансу» — на «Базар»

Іще одну українську поп–співачку можна занести у свій плей–лист — переможниця восьмого сезону проекту «Шанс» Інна Воронова отримала другу премію на конкурсі виконавців естрадної пісні «Вітебськ–2010» у рамках фестивалю «Слов’янський базар». Правда, 23–річна українка привезла половину призу — 2000 умовних одиниць замість 4000, бо поділила своє друге місце з вірменкою Анаїт Шабхазян. Гран–прі фестивалю журі, яке очолювала народна артистка України Таїсія Повалій, присудило хорвату Даміру Кеджо, а першим місцем ощасливило грузинського виконавця Лашу Рамішвілі.

Всі статті рубрики