Кота — під хвіст!

Кота — під хвіст!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Забудова історичної частини Києва триває. І навіть якщо вам вдалося довести незаконність будівництва в улюбленому сквері, згуртувати громадськість, залучитися підтримкою місцевої влади і журналістів, виграти суд, побудувати на місці колишнього котловану ландшафтний парк, подібного якому не знайдеш в усьому місті, це ще не означає, що тут нічого не будуватимуть. Історія із Пейзажною алеєю у Києві тільки підтверджує цю думку.

Нове керівництво Міністерства закордонних справ намагається втілити в життя мрію своїх попередників — побудувати багатоповерхівку на території Пейзажної алеї. Кажуть, там має оселитися і міністр закордонних справ Костянтин Грищенко. Тим часом мешканці прилеглих будинків готуються до нового етапу протистояння.

Хворий на 50 тисяч

Хворий на 50 тисяч

Київська влада загорілася черговим проектом. Цього разу на думці в можновладців створення муніципальної лікарняної каси. За їхнім задумом, це буде така собі страхова компанія для киян. Її вкладники щомісяця робитимуть внески: від 100—150 гривень для звичайних смертних до 30 гривень — для пільговиків. А за це з лікарняної каси, у разі хвороби її члена, оплачуватимуться для нього ліки та інші витратні матеріали. Причому «розгулятися» можна буде аж на 50 тисяч гривень на рік.

Всі статті рубрики