Слідчого підтримайте бюджетом

Слідчого підтримайте бюджетом

Наприкінці минулого тижня Верховна Рада зробила «подарунок» слідчим країни до їхнього професійного свята (Дня слідчого) — ухвалила в цілому Закон України «Про внесення зміни до статті 218 Кримінально–процесуального кодексу України», тим самим значно розширивши обов’язки слідчого. За ухвалення змін проголосувало 338 народних депутатів. Відтепер закон передбачає, що матеріали досудового слідства пред’являються для ознайомлення підшитими і пронумерованими. До того ж на вимогу обвинуваченого слідчий має вручити йому засвідчену належним чином копію опису матеріалів кримінальної справи.

Велосипеди, коні, скутери...

Велосипеди, коні, скутери...

Відтепер чернігівські міліціонери не лише ганятимуться за скутеристами, а й самі пересядуть на скутери. У складі батальйону патрульної служби міліції в Чернігові з’явилися перші мотопатрулі. Ключі від чотирьох скутерів особисто вручив спеціально відібраним для несення такої служби правоохоронцям начальник обласної міліції Олександр Михайлик.

Стражі безпорядку

Стражі безпорядку

Невдале «патрулювання» траси у Снятинському районі стало передостанньою злочинною витівкою 32–річного та 23–річного рідних братів, яких підозрюють у скоєнні низки нападів та грабежів на території Прикарпаття. Хоч як солідно виглядали одягнуті в синю камуфляжну форму два «даішники» із жезлами та прикрашений розпізнавальними знаками МВС автомобіль на узбіччі, проте водій легковика, зупиненого для перевірки документів, запідозрив щось неладне. Миттю зорієнтувавшись у ситуації, він натиснув педаль газу і рвонув із місця. Навздогін пролунало три постріли з пістолета. На щастя, мимо.

Йому, бачите, журналісти заважають!

Йому, бачите, журналісти заважають!

Командир полку «Беркут» Володимир Александров просить порушити кримінальну справу стосовно журналіста «Нового каналу» Сергія Кутракова. «Беркутівець» має претензії до того, як телевізійник поводився під час скандальної виставки «Волинська різня — польські і єврейські жертви ОУН–УПА».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики