Дмухаючи на холодне

Дмухаючи на холодне

Позавчорашня поїздка глави держави до Запоріжжя завершилася інцидентом у аеропорту: запланований на 17:40 відліт Віктора Януковича до Києва довелося відкласти з технічних причин. І вже учора «полетіли голови» вірогідних винуватців того, що під час підготовки Ту–134 до зворотного вильоту його двигуни не завелися. Причину «облому» — перегрів стартера — встановили оперативно, проте («аби чогось не сталося!») главу держави переправили в інший літак — міністра палива й енергетики Юрія Бойка. Як відомо, нинішній Президент після випадків із вінком, дверима та чуток про можливі замахи дмухає навіть на холодне.

Право здатися

Право здатися

Коли припиняєш оборонятися — це означає, що починаєш здаватися. Низка народних депутатів вийшла із групи «Народна самооборона», і «здалася» в нову групу, котру вчора презентував Давид Жванія, — «Народний вибір». Скандально відомий депутат заявив, що наступного тижня в парламенті буде офіційно оголошено про створення депутатської групи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Віктор дав, Віктор узяв?..

Віктор дав, Віктор узяв?..

Учора вранці Донецький адміністративний апеляційний суд виніс остаточне рішення за апеляційними скаргами на рішення Донецького адмінсуду, яким було задоволено позов мешканця Донецька, адвоката Володимира Оленцевича. Той просив вважати незаконним указ Президента Віктора Ющенка щодо присвоєння звання Героя України Степану Бандері. Суд у Донецьку — показово, що саме там, — підтримав негативне ставлення Оленцевича до героїзації провідника ОУН на державному рівні.

Всі статті рубрики