Візам — ні, свободі слова — так?

Візам — ні, свободі слова — так?

Підготовка Плану дій щодо скасування візового режиму між Україною та Євросоюзом — це «дуже важливий крок» у цьому напрямі. Про це на спільному брифінгу з Прем’єр–міністром України Миколою Азаровим у Люксембургу заявила Верховний представник ЄС із питань зовнішньої та безпекової політики, віце–президент Єврокомісії Кетрін Ештон. За її словами, безвізовий діалог перейшов «в активну фазу», і до саміту Україна—ЄС, який відбудеться в жовтні, сторони підійдуть із конкретними напрацюваннями.

Допомога на словах

Допомога на словах

Рада безпеки ООН засудила прояви насильства на півдні Киргизії і закликала припинити кровопролиття та гарантувати доставку гуманітарної допомоги потерпілому цивільному населенню. Як повідомляє «Євроньюз», по завершенні екстреної консультації Радбезу Клаудіо Еллер заявив про підтримку дій представників ООН та інших регіональних організацій із полегшення становища громадян в охопленому заворушеннями регіоні.

Мерилін — найкращий друг аукціонерів

Мерилін — найкращий друг аукціонерів

Головною сенсацією триденного аукціону з продажу пам’яток, пов’язаних зі славетними кіноакторами, який відбувся в Лос–Анджелесі, став продаж сукні Мерилін Монро. Елегантний рожевий туалет, у якому легендарна білявка співала знамениту пісню «Діаманти — найкращі друзі дівчат» із фільму 1953 року «Джентльмени надають перевагу блондинкам», пішов із молотка за 314 тисяч доларів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики