Зростаємо молоддю

Зростаємо молоддю

Другий у цьому році турнір серії «Великого шолома», відкритий чемпіонат Франції, наближається до завершення. Над Парижем розпогодилося, й матчі в останні дні відбуваються згідно з розкладом. Позавчора ввечері на ґрунтових кортах «Ролан ґарроса» вже визначилися перші переможці. У вирішальному матчі міксту словенка Катаріна Среботнік і серб Ненад Жимоньїч, посіяні під шостим номером, здолали казахстансько­австрійський дует Ярослави Шведової й Жуліана Ноула лише на «супертайбрейку» — 4:6, 7:6, 11:9.

Шість дуелей для тренерів-європейців

Шість дуелей для тренерів-європейців

Четвірка «мисливців» із квартету D розпочинає полювання на Кубок світу 13 червня. Без сумніву, флагман цієї «пульки» — збірна Німеччини. «Бундесмашина» має у своєму музеї три світові трофеї (1954, 1974, 1990). Проте у новому сторіччі найтитулованішу європейську збірну (якщо враховувати три Кубки Європи) великі успіхи обходять стороною. У 2002му німців у фіналі зупинили бразильці, а на домашньому «мундіалі» в 2006 році «бюргери» здобули «бронзу».

Перед нами — Москва

Перед нами — Москва

Офіційних змагань у боксерів­любителів не так уже й багато, особливо в неолімпійський рік. Фактично це лише чемпіонати Європи та світу — саме за ними «спортивне» міністерство дає оцінку ефективності діяльності національної федерації та й рівню спортсменів також. Тому до континентального форуму, що стартує в Москві сьогодні й триватиме до кінця наступного тижня, наші боксери готувалися надвідповідально.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики