Погладити по голові кожного

Погладити по голові кожного

Юлію Тимошенко позавчора в Полтаві зустрічали й супрово­джували народний депутат, очільник обласної організації БЮТ Вадим Петренко та новоспечений голова облради Володимир Марченко. Утім полтавці добре знають, що насправді ані пан Петренко, ані пан Марченко не є «першими скрипками» у БЮТівському оркестрі краю. Скажімо, на цьогорічних виборах обласний штаб Юлії Тимошенко очолював інший нардеп–БЮТівець, олійно–зерновий олігарх Андрій Веревський, а міський у Полтаві — найближчий соратник мера Матковського, секретар міськради Олександр Козуб (нардеп від БЮТ Петренко «дослужився» тільки до його заступника).

На рівні, але без місії

На рівні, але без місії

Незважаючи на зміну влади і «коригування» в деяких питаннях зовніш­ньої політики, знижувати рівень відносин із НАТО Україна не збирається. У цьому представники нашої держави переконували євроатлантичних партнерів учора під час засідання спільної робочої групи з оборонної реформи Україна—НАТО, яке відбулося в Києві.

Бо самому страшно

Бо самому страшно

Львівщина підготувалася, аби сьогодні прийняти «нашого дорогого» Віктора Федоровича і близько сотні його «сотоваріщів» — вони збираються провести у Львові Раду регіонів України, скликану Президентом постійну нараду за участю керівників усіх областей, мерів найбільших міст та багатьох інших чільних посадовців. Відтак збираються заїхати одіозні голова Ради міністрів Криму Василь Джарти та «губернатор» Харківщини Михайло Добкін, мер Києва Леонід Черновецький тощо. Очікуються і Прем’єр–міністр Микола Азаров та Голова ВР Володимир Литвин. За попередньою інформацією, засідатимуть у головному корпусі «Львівської політехніки».

Героям Безодні

Героям Безодні

У маленькому селі Бе­зодня Радивилівського району на Рівненщині скоро постане пам’ятник 25 воякам Української Повстанської армії, які тут поховані. Таку обіцянку дав мешканцям народний депутат із БЮТ Юрій Гнаткевич.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики