Реактори серед курортів

Реактори серед курортів

Президент Росії Дмитро Медведєв уперше за час свого перебування на цій посаді здійснив візит у Туреччину, підписавши з тамтешнім керівництвом низку документів. Чи не найважливішим із них є угода про будівництво першої в Туреччині атомної електростанції. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, вартість контракту становить 20 мільярдів доларів.

На Таллінн чекають у зоні

На Таллінн чекають у зоні

З наступного року розплачуватися євро можна буде і в Естонії. Єврокомісія (виконавчий орган Європейського Союзу) високо оцінила фінансову політику уряду цієї країни і заявила, що вже в січні 2011–го вона може приєднатися до зони євро, повідомляє Бі–Бі–Сі. Щоправда, ця рекомендація Єврокомісії ще вимагає схвалення всіма 27 країнами–членами ЄС, 16 із яких входять в єврозону.

Наступ зі Сходу

Наступ зі Сходу

Напередодні початку нового літнього туристичного сезону Світова організація туризму, яка є підрозділом ООН зі штаб–квартирою в Мадриді, оприлюднила кілька звітів: підсумки минулого турсезону, дані про стан туризму за перші два місяці цього року та загальний прогноз на 2010–й. Згідно з цією інформацією, світовими лідерами за кількістю витрачених у подорожах коштів залишаються німці. Минулого року в туристичних поїздках за межами своєї країни вони «викинули» 80,8 мільярда доларів. При цьому саме громадяни Німеччини здійснили найбільше у світі туристичних «вилазок» за кордон.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики