Чистка для «бігморд»

Чистка для «бігморд»

Київська влада, наводячи марафет до Євро–2012, вирішила змінити правила розміщення зовнішньої реклами. Про це нещодавно повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Ігор Добруцький. Тепер кількість бігбордів у центрі міста та на зелених зонах має зменшитися вдвічі. Але темпи втілення задуму надшвидкими не назвеш. Скорочення і упорядкування планують завершити за два місяці до початку фінальної частини Євро–2012.

Мідяки замість червонця

Мідяки замість червонця

Виявляється, година паркування в центрі столиці має коштувати 17 копійок замість 10 гривень. Принаймні в цьому запевняє голова «Комітету прямої дії» Дмитро Гнап. Його громадська організація нещодавно провела моніторинг комунального підприємства «Київтранспарксервіс» і дійшла висновку, що діяльність цієї організації незаконна.

Монро та Ленін

Монро та Ленін

Вічно живий Ленін, головна радянська ікона, «оселився» віднедавна в Українському домі, де днями відкрилася виставка «ВождіЛєніє», присвячена 140–річчю з дня народження Володимира Ілліча, провідника Жовтневої революції. Куратор виставки Наталія Заболотна одразу підкреслила, що в організації виставки нема ніякого ідеологічного підтексту. «Це цілком художній експеримент, в якому ми вирішили поєднати 35 сучасних митців та 240 фондових експонатів колишнього музею Леніна, саме в цьому місці, яке колись було його приміщенням», — сказала пані Заболотна.

Всі статті рубрики