«Важняк» на пенсії

«Важняк» на пенсії

На другий день після виходу з відпустки легендарний слідчий Генпрокуратури з особливо важливих справ Галина Климович, яка тривалий час очолювала слідчу групу у справі про отруєння Віктора Ющенка, подала Генпрокурору рапорт про відставку. Про це «УМ» повідомив речник ГПУ Юрій Бойченко.

Страх як хочеться страховки...

Страх як хочеться страховки...

Про викрадення новенького автомобіля «Джиллі» його 37–річний власник повідомив співробітникам Октябрського райвідділу внутрішніх справ Полтави опівночі. Мовляв, тільки–но припаркував автівку в центрі міста й на кілька годин відлучився, щоб «погуляти», а коли повернувся — за нею вже й слід вичах. Правоохоронці, звісно ж, одразу взялися за пошуки, задіяли план «Перехват»… А згодом звернули увагу на те, що при уточненні окремих деталей зникнення легковика заявник плутався у свідченнях, помітно нервував. Хоча такий стрес не завадив йому наступного дня вирушити до офісу страхової компанії, в якій він завбачливо застрахував іномарку від усіх можливих ризиків, у тому числі й від крадіжки...

Бомба для Феміди

Бомба для Феміди

Позавчора правоохоронці курортного Бердянська «вирахували» і затримали зловмисника, з вини якого на півдня було паралізовано роботу низки установ, у тому числі міськрайонного суду і прокуратури.

Продам вибухівку. Недорого

Продам вибухівку. Недорого

За всіма правилами конспірації спланував дебютну «мілітарі»–оборудку 22–річний уродженець Закарпаття. За «демпінговою» ціною — лише за 20 «баксів» — він хотів продати два артилерійські снаряди з боєголовками. Місцем купівлі–продажу обрав село у Долинському районі Івано–Франківщини.

Всі статті рубрики