«Дорогу достойним. Через одного!»

«Дорогу достойним. Через одного!»

Післязавтра «Регіони» проводять перший з’їзд у оновленому статусі «партії влади». Головне питання форуму Партії регіонів — вибори нового керівництва. Нагадаємо, Віктор Янукович після перемоги на президентських виборах зробив паузу в партійній діяльності і призупинив членство в ПР.

Колишні міністри — на допит

Колишні міністри — на допит

Колишні чиновники, які минулого року проводили додаткову емісію Держкомпанії «Нафтогаз України», вже надають свідчення слідчим Генпрокуратури в рамках перевірки законності цього кроку. Йдеться про збільшення статутного капіталу НАК «Нафтогаз» на 12 млрд. грн. У прес–службі ГПУ повідомляють, що перевірку здійснює Головне контрольно–ревізійне управління, а Генпрокуратура контролює цей процес.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Замість пар — «антиТабачний» наступ

Замість пар — «антиТабачний» наступ

Учора весь Львів був зосереджений навколо «страстей за Табачником» — кілька тисяч студентів зібралися на мітинг із вимогою відставки міністра освіти й науки. Крім студентів, паралельно виступили й активісти громадських організацій та партійці «Нашої України». Якщо спудеї почали своє віче під Університетом імені Франка, то політичні активісти зібралися під пам’ятником Бандері.

«Чекаю вас 9 травня біля пам’ятника яйцю»

«Чекаю вас 9 травня біля пам’ятника яйцю»

«Іду на Ви!» — відкритий лист із таким заголовком поширив у ЗМІ Геннадій Сіренко — академік, професор, доктор технічних наук з Івано–Франківська. Він викликає колегу Дмитра Табачника — академіка, професора, доктора історичних наук, міністра освіти та науки — на дуель. «Образу мене, моєї родини, Української нації та України ви повинні змити своєю ганьбою. В Україні не повинно бути місця нацистам Леніну, Троцькому, Сталіну, Гітлеру і Табачнику», — заявляє науковець із Прикарпатського національного університету.

Всі статті рубрики