Поділимося «свободою слова»

Поділимося «свободою слова»

Учора у складі парламентських комітетів відбулися зміни. Верховна Рада призначила головою аграрного комітету Григорія Калетніка, а комітету з питань фінансів і банківської діяльності — Олександра Пеклушенка. Ці посади дісталися «регіоналам» після того, як низка депутатів — членів команди Януковича перейшла у виконавчу владу, звільнивши керівні посади в комітетах ВР. Окрім того, парламент призначив кількох заступників голів комітетів, секретарів, а також затвердив звичайних членів.

Сухому спокою не буде

Сухому спокою не буде

На Тернопільщині почалися акції протесту проти недавнього призначення на посаду голови обласної державної адміністрації нардепа–«регіонала» Ярослава Сухого, котрий свого часу був першим секретарем Тернопільського міськкому КПУ–КПРС. Громадсько–політичне об’єднання «Українська справа» оприлюднило заяву, в якій це призначення названо «демонстративним викликом нового Президента в обличчя тисячам жителів області, які на початку 90–х нарешті розпрощалися з окупаційним комуно–більшовицьким режимом».

Ми ще ого–го!

Ми ще ого–го!

Однієї ремарки нашого глави держави було достатньо, аби зрозуміти: бадьорі заяви Прем’єр–міністра Миколи Азарова, буцімто ми вже вийшли у бюджеті на дефіцит 6%, але МВФ вимагає його зменшити, м’яко кажучи, — не відповідають дійсності. Шість відсотків — це умова Фонду. У нас виходило дещо більше. Віктор Янукович навіть погрожував показати журналістам розрахунки, як саме дефіцит утискатимуть до цієї позначки. Соціальні виплати, за його словами, не чіпатимуть. Натомість зекономлять на багатих. Насамперед постраждають заможні пенсіонери: максимальна пенсія не перевищуватиме 10 тисяч гривень. Утім така економія для мільярдного бюджету — навіть не копійки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики