Графіті чи політагітка?

Графіті чи політагітка?

Днями у Полтаві відбувся перший графіті–фест. Згідно з офіційною інформацією прес–служби мерії, ініціювали його Студентська рада міста та низка інших молодіжних громадських організацій. Ініціативу підтримало управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому, під патронатом якого і відбувалося дійство. Присвячувалося воно, як запевняли ініціатори, черговій річниці від дня народження Миколи Гоголя, рідному місту та проблемам екології. На будівельному паркані в одному з найбільших «спальних» мікрорайонів обласного центру залишили свої творчі «автографи» одразу кілька десятків студентів і школярів. Кращих «парканних» художників відзначили спеціальними призами — тортами.

Газони — не для газування

Газони — не для газування

Громадська ініціатива «Газон — не місце для парковки» презентувала свої наміри в обласному прес–клубі. Виникла вона з причин, зрозумілих не лише сумчанам, — знахабнілі водії обирають для своїх автівок те місце, яке їм приглянеться. Причому не зважають, чи це сквер Шевченка в самісінькому центрі Сум, чи клумба, посаджена під вікнами дбайливою сусідкою; чи й узагалі природоохоронна зона біля річки. І що зробиш: на машину гроші є, а от культури за гроші не купиш!

Клоунотерапія від Бронюка

Клоунотерапія від Бронюка

Двічі на місяць до маленьких вінничан, які лікуються в міському «Центрі матері та дитини», приходять усміхнені гості. Благодійний фонд «Подільська громада», який створив відомий поп–співак Віктор Бронюк, розпочав проект «Веселий лікар», спрямований на те, щоб психологічно підтримати юних пацієнтів, адже швидкість одужання безпосередньо залежить від емоційного стану хворих. Деякі діти перебувають у медичному закладі тривалий час, а це негативно впливає на їх лікування та реабілітацію.

Ця карета не для Розкішного

Ця карета не для Розкішного

Село Розкішне Лутугінського району розташоване набагато ближче до обласного центру, ніж до районного. Практично це — передмістя Луганська, але від такого статусу його мешканці геть не в захваті. Оскільки на власній шкірі вимушені відчувати всі його недоліки.

Всі статті рубрики