Асфальт дав тріщину

Асфальт дав тріщину

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Надзвичайна ситуація трапилася на центральній вулиці Рівного — Соборній. Унаслідок будівництва підземного торгового центру в районі Театральної площі асфальт на проїжджій частині дав тріщину. Причиною аварії, за попередньою версією, є плавун, адже під землею в цьому місці будівельники виявили русло річки.

Страсний і мокрий тиждень

Страсний і мокрий тиждень

Синє небо і тепле весняне сонце, що були останніми днями такими бажаними гостями в Україні, невдовзі закриють хмари. Про це свідчать останні метеорологічні прогнози. Утім особливих причин для хвилювання немає — хоча посіріле небо і «даруватиме» вологу, але температура повітря все ж підвищуватиметься.

Закопають без цинізму

Закопають без цинізму

Міністерство житлово–комунального господарства нарешті вирішило впорядкувати сферу похоронних послуг. Підставою для цього стали численні скарги громадян на роботу як комунальних, так і комерційних організацій, що організовують і забезпечують «проводи в останню путь». Неприхований «діловий» підхід, так званий «професійний цинізм», відсутність хоча б натяку на співчуття — все це викликає лише обурення у згорьованих родичів. Але відтепер усе буде інакше, обіцяють міністерські чиновники.

Софію Київську засиплють пір’ям

Софію Київську засиплють пір’ям

Як тільки зійдуть сутінки, на Софіївській площі з’являться янголи. Землю залишать для глядачів, а самі заволодіють небом. Тонни їхнього пір’я застелять площу. Потім здійметься буря і віднесе янголів до світу ніжності й затишку. Так 9 квітня розпочнеться сьомий фестиваль «Французька весна в Україні», який має на меті представити останні цікаві проекти сучасного французького мистецтва у різних проявах. «Вистава створена цирковими студіями Марселя і присвячена П’єрро, автору цього спектаклю, який покинув нас надто рано. Вона стане джерелом для здивування», — анонсує «Весну» директор Французького культурного центру в Україні Матьє Арден.

Степан Бандера: «Я захищатиму звання діда в суді»

Степан Бандера: «Я захищатиму звання діда в суді»

«Мені відомо, що мене залучили як третю особу до судового процесу, — повідомив у коментарі «УМ» онук Степана Бандери Степан, який мешкає в Канаді. — Ігнорувати суд у жодному разі не збираюся, захищати звання діда буду всіма можливими шляхами».

Вічна пам’ять, капітане...

Вічна пам’ять, капітане...

У Москві вчора ховали перших загиблих під час вибухів на станціях метро «Луб’янка» і «Парк культури». Станом на вчора невпізнаними залишалися двоє з 39 жертв цієї страшної трагедії. Перелік решти 37 прізвищ опублікований на сайті міністерства надзвичайних ситуацій Росії. Одну з цинкових трун відправлять і в Україну — понеділковий теракт у московській «підземці» забрав життя мешканця Севастополя.

«Попав» на півмільйона

«Попав» на півмільйона

Мешканця Ужгорода звинуватили в незаконному використанні конфіденційної інформації американської фармацевтичної компанії IMS Health Inc’s для гри на біржі. Як повідомляє американська Комісія з цінних паперів і бірж (SEC), 17 жовтня 2007 року Олександр Дорожко проник у закритий сервер IMS Health та заволодів фінансовим звітом компанії, який отот мали оприлюднити. Потім хакер використав інформацію, що була в документі, під час біржової торгівлі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Темна» для військових

«Темна» для військових

Установи Міністерства оборони — одні з найбільших боржників за енергоносії у Харківській області. Про це заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. У деяких військових частинах уже відключили світло, зокрема в Інституті танкових військ імені Верховної Ради і частині Харківського університету військово–повітряних сил імені Кожедуба.

Всі статті рубрики