Плюс двоє

Плюс двоє

Парламентська коаліція «Стабільність і реформи» поповнилася двома депутатами. Про це вчора повідомив Голова Верховної Ради Володимир Литвин, уточнивши, що більшість налічує вже 237 нардепів.

Табачник №2

Табачник №2

Хтозна, як у студію до Савіка Шустера підбирають «кнопкодавів», котрі покликані віддзеркалювати нібито ставлення всієї України до обговорюваних у ток–шоу тем, але минулої п’ятниці результат голосування цієї аудиторії був особливо кричущим: 63 відсотки — за союз України, Росії й Білорусі. Таким чином присутні на «Шустер live» відреагували на ініціативу молодого і рвійного депутата Держдуми РФ Євгена Федорова створити такий союз зі столицею в Києві вже до 2020 року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Регіони» прийшли — Сталіна привели?

«Регіони» прийшли — Сталіна привели?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ідея спорудження в Запоріжжі пам’ятника Сталіну — «під шумок» святкування 65–річчя Перемоги та приходу до влади дружніх для Компартії «регіоналів» — набуває дедалі реальніших обрисів. Комуністи як автори цього проекту запевняють, що ніщо і ніхто не завадить їм до 9 травня спорудити на приватній ділянці статую чи, радше, бюст авторитарного «батька народів». Секретар Запорізького обкому КПУ Олександр Зубчевський повідомив журналістам, що це буде «напівфігура у військовій формі генералісимуса із зіркою Героя соціалістичної праці». За словами комуніста, проект передбачає, що скульптурна композиція на постаменті з червоного граніту матиме загальну висоту три метри.

Ініціатори увічнення радянського ката в незалежній Україні досі утаємничують і місце встановлення пам’ятника, й ім’я столичного скульптора, котрий «ліпить за ідею» (однак принаймні половину вартості роботи воліє отримати готівкою), і загальний кошторис провокації. Водночас «УМ» вдалося дізнатися, що місце для п’єдесталу Сталіну відведено в районі майдану Фестивального.

Всі статті рубрики