Пишіть листи, панове освітяни!

Пишіть листи, панове освітяни!

Хвиля, піднята проти Дмитра Табачника, щодня набирає нової потуги. Тим часом на противагу десяткам звернень і відкритих листів із вимогою відставки «міністра–неосталініста» в епістолярному жанрі вирішили спробувати себе й захисники Табачника. Так, ректори провідних українських ВНЗ божаться у письмовому вигляді Президенту України, що підтримують призначення Дмитра Табачника на посаді міністра освіти.

Чемодан, вокзал, Табачник

Чемодан, вокзал, Табачник

На наступну середу призначено проводи Дмитра Табачника на московський потяг із сумського вокзалу. Гроші на квиток уже почали збирати активісти «АнтиТабачної» кампанії. «Сподіваємося, депутати також підтримають наші вимоги про відставку міністра освіти. Власне, так ми перевіримо їх на зрілість та любов до України», — каже голова Студентського братства Анна Товстуха.

Азаров жене біса

Азаров жене біса

Микола Азаров після Юлії Тимошенко відчув у своєму кабінеті гнітючу ауру. Він вирішив очистити приміщення і звернутися до настоятеля Києво–Печерської лаври з проханням освятити кабінет (перед цим архієпископ Павло — депутат Київради від Партії регіонів — «виганяв бісів» із кабінету міністра культури). «Він приїхав, освятив — і стало легше», — зізнався вчора Азаров у Дніпропетровську на представленні нового голови обласної адміністрації Олександра Вілкула.

Крим? Це десь під Макіївкою

Крим? Це десь під Макіївкою

Учора за якихось півгодини кримський парламент майже повністю доукомплектував керівні вакансії собі й уряду АРК.

Що стосуються президії Верховної Ради, то тут відбулась часткова ротація, яка полягала у поверненні фактично всіх тих, кого попередній спікер Анатолій Гриценко торік усунув із посад після спроби «двірцевого перевороту». Приміром, крісло першого віце–спікера знову отримав парламентський старожил і професійний москвофіл Сергій Цеков. Аби досягти повного консенсусу, депутати пішли на запровадження двох додаткових постійних комісій — із протидії корупції та розвитку села.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики