Нічний горщик — на голову сусіду?

Нічний горщик — на голову сусіду?

Днями відповідну постанову підписав виконувач обов’язків головного санітарного лікаря міста Віктор Самойленко. Бо ж саме такі відключення помешкань хронічних боржників (у «святцях» «Кременчукводоканалу» йшлося насамперед про тих, чиї борги за послуги водопостачання та водовідведення сягали понад півтори тисячі гривень), згідно з висновками санепідемстанції, «призводять до забруднення прибудинкових територій, під’їздів та можуть призвести до спалахів інфекційних захворювань серед населення міста». Так говорилося мовою офіціозу.

Рекорд Гіннесса — однією рукою

Рекорд Гіннесса — однією рукою

Третій світовий і п’ятий усеукраїнський рекорди витривалості встановив 22 лютого по полудню 31–річний іванофранківець Мирослав Федорчак. Упродовж години спортсмен–аматор, доклавши титанічних зусиль, 780 разів віджався на одній руці від підлоги. Попереднє досягнення канадійця Дуга Прудена, занесене в Книгу рекордів Гіннесса, що протрималося майже чотири з половиною роки, прикарпатець перевершив на 103 рази.

Тарасова гора без грошей

Тарасова гора без грошей

Реконструкцію та реставрацію об’єктів Шевченківського національного заповідника в Каневі, котру розпочали на Черкащині ще у 2004 році, виконано нині на 60 відсотків. Через недостатнє фінансування з держбюджету цю роботу черкащанам ніяк не вдається завершити. На добудову, зазначають фахівці, бракує 30 мільйонів гривень.

Всі статті рубрики