Переворот у країні злиднів та урану

Переворот у країні злиднів та урану

У нас — зима, а в Африці — гаряче в усіх сенсах. Позавчора в Нігері було здійснено військовий переворот. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, путчисти заарештували президента цієї багатої на уранові поклади північноафриканської країни Мамаду Танджа та його найближчого помічника й утримують їх у військових бараках одного з гарнізонів. Ув’язнено також усіх членів уряду.

Ілля Муромець проти Супермена

Ілля Муромець проти Супермена

На засіданні Держдуми Росії група депутатів порушила питання про переорієнтування російського ринку комп’ютерних ігор із західної продукції на вітчизняну. І то не будь–яку — на думку законодавців, «стрілялки», «бродилки» та інші комп’ютерні розваги треба «наповнити патріотичним змістом».

«Гном» Медведєва не дочекався

«Гном» Медведєва не дочекався

Афіша театральної вистави «Ждем тебя, веселый гном!» ледве не довела міську владу Омська до серцевого нападу. Ще б пак, адже це «неподобство» висіло просто на шляху президента Росії Дмитра Медведєва, який приїхав у місто з візитом! З огляду на те, що зріст глави Російської держави ледве перевищує півтора метра, господар Кремля мав усі підстави образитися...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики