«Муштарак» нас багато...

«Муштарак» нас багато...

Дванадцять мирних жителів загинули в Афганістані внаслідок неточного влучення двох ракет НАТО в ході наступу на талібів на півдні країни. За словами командувача міжнародного контингенту генерала Стенлі Маккрістала, ракети були випущені по талібах, але відхилилися від цілі на 300 метрів і влучили в житловий будинок. Американець висловив глибоке співчуття у зв’язку зі смертю цивільних осіб. Президент Афганістану Хамід Карзай зажадав провести розслідування інциденту.

Китайців засушило

Китайців засушило

Поки США та Європу засипає снігом, у Китаї — своя проблема. Країна потерпає від небаченої посухи, через яку без питної води залишилися мільйони людей на південному сході КНР. «Велика посуха», як охрестила її місцева преса, панує у провінції Юньнань і Гуансі–Чжуанському автономному районі Китайської Народної Республіки.

Портал для революціонера

Портал для революціонера

Цікавий лот у день проведення другого туру президентських виборів в Україні з’явився на найбільшому російському інтернет–аукціоні: на продаж було виставлено доменне ім’я (інтернет–адресу) «Майдан.ру» (maidan.ru). Продавцем, зареєстрованим на сайті аукціону як «Джейсон Форіс», виявився депутат Держдуми РФ, обраний до російського парламенту від Нижньогородської області Костянтин Риков (фракція «Єдиної Росії»). Він вважає, що «Майдан» — «гарна адреса для створення революційного інтернет–порталу».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики