Невтішні проби

Невтішні проби

Тоді як найкращі хокейні збірні готуються до старту на Олімпійських іграх, українці й далі борсаються в калюжі команд другого ешелону. Розчаруванням для нас завершився черговий турнір серії «Європейського хокейного виклику» в італійських містах Пержине й Асіаго. «Синьо–жовті» програли двом аутсайдерам вищого дивізіону — Італії та Франції, а завершили змагання поразкою супернику по першій лізі — Австрії.

Свято зі сльозами на очах

Свято зі сльозами на очах

До XXI зимових Олімпійських ігор Ванкувер готувався сім років. Постановку перших актів головного зимового старту чотириріччя канадці довірили Девіду Аткінсону — на рахунку режисера є вже подібне шоу в Сіднеї–2000. Театралізоване дійство церемонії відкриття розпочалося о третій годині ночі суботи за київським часом. Із трибун стадіону «Брітіш Коламбія Плейс» за ним спостерігали 55 тисяч любителів спорту, а біля телеекранів — ще три мільярди глядачів!

Хвилювання і промахи

Хвилювання і промахи

Добре, що наші чиновники усвідомили, що Україна — далеко не лідер серед зимових видів спорту. Тож вимагати від спортсменів розсипу медалей начебто ніхто не збирається. Але ж серцю вболівальника не накажеш задовольнятися сухою статистикою й невеселими реаліями — воно прагне свята від успіхів наших олімпійців. І вже перші два дні Ігор у Ванкувері ледь не принесли «вантажівку з цукерками» на нашу вулицю.

Хто плаче, хто сміється

Хто плаче, хто сміється

Канада радіє! Представник Країни Кленового Листка здобув першу золоту медаль — 22–річний фристайліст Александр Білод’ю випередив опонентів по могулу. Ця відзнака стала певною сатисфакцією для господарів за суботній показник колеги Алекса — від володарки «золота» Турина–2006 в могулі, Дженніфер Хейл, на батьківщині очікували повторення успіху. Цього ж разу 26–річна канадка стала другою, пропустивши вперед американку Ханну Кірні, котра в заліку Кубка світу йде третьою, тоді як срібна медалістка очолює рейтинг.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики