Абетка від крадія

Абетка від крадія

Про те, що з сусідами краще дружити, а не робити вигляд, що мешкаєте на різних вулицях, свідчить недавній випадок в Умані. Там в одній із багатоповерхівок виносити з квартири речі злодію допомогли «пильні» сусіди. Причому вони навіть перекинулися з крадієм останніми новинами про сніжну зимову погоду та вибори.

Нона докаталася

Нона докаталася

Нещодавно на вокзалі станції Фастів транспортна міліція спіймала 28–річну жительку Закарпаття, яка викрала мобільний телефон. Вештаючись по вокзалу, Нона шукала собі «подругу по–чарці». І таки знайшла. А коли напарниця дійшла до кондиції, вона витягла з її сумки «мобілку» і швидко розчинилась у натовпі.

Кримінальний талант

Кримінальний талант

Такий собі Юрій Олексійович із місць позбавлення волі вийшов два роки тому й вирішив скористатися набутими знаннями з юриспруденції, а також специфічним досвідом «зека». Адже за роки відсидки він дуже добре вивчив організацію роботи виправних колоній. Як повідомляє прес–служба Луганського міськуправління міліції, придбавши десь посвідчення адвоката і пристойний костюм, чоловік почав відвідувати так званий приватний сектор у невеличких містах, де всі про всіх усе знають. Наприклад, хто, де й за що з сусідів «сидить». Тож, помітивши на лаві біля воріт якусь бабусю, шахрай заводив із нею душевну розмову і доволі швидко отримував усю потрібну інформацію про потенційного «клієнта». Після чого навідувався до його оселі.

Що, бабцю, корову продали?

Що, бабцю, корову продали?

Подвійних збитків — моральних та матеріальних — зазнала 75–річна мешканка невеличкого села Слобідка Долинська після нічних відвідин молодого незнайомця. Посеред ночі невпізнаний розбійник, зірвавши скобу на вхідних дверях її помешкання, проник до хати і зажадав у переляканої господині чималу суму грошей. Під погрозою насилля бабця віддала непрошеному візитеру майже дві тисячі гривень, заощаджених на лікування. Заволодівши пачкою 10–гривневих купюр, зловмисник зник так само несподівано, як і з’явився.

Розсекречені файли

Розсекречені файли

Про несанкціоноване «витікання» інформації, яка стосується останніх технічних розробок новітнього обладнання і зберігається на електронних носіях, керівники одного з машинобудівних підприємств Кременчука дізналися наприкінці минулого року. Саме тоді вони звернулися до співробітників облуправління СБУ Полтавщини з проханням «вирахувати» зловмисника чи зловмисників, які «присмокталися» до файлів із обмеженим доступом заводської комп’ютерної мережі. Невдовзі оперативники спецслужби затримали працівника згаданого підприємства «на гарячому», тобто при спробі винести за його територію носій із тільки–но «скачаною» технічною інформацією.

Всі статті рубрики