Наші — всюди

Наші — всюди

Напередодні вчорашнього підняття українського прапора у Ванкувері наша збірна визначилася зі ще одним важливим питанням. Побувавши в Олімпійському селищі в Уїстлері, президент НОК Сергій Бубка на зустрічі зі спортсменами повідомив, що на офіційній церемонії відкриття Ігор стяг України нестиме санниця Лілія Лудан.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На низькому старті

На низькому старті

У той час, коли спортсмени повністю поринули в передстартові налаштування, керівники спортивних делегацій зайняті іншими справами. Одне з питань, що хвилювали національні олімпійські комітети, стосувалося головного атрибуту держави — національного прапора.

Наші сани їдуть не самі

Наші сани їдуть не самі

Санний спорт в Україні живе не краще, а подекуди й гірше за інші зимові види. Практично позбавлені можливості тренуватися на батьківщині, саночники змушені не тільки готуватися за кордоном, а навіть проводити в чужих палестинах чемпіонат України. Попри такі негаразди, наші співвітчизники доволі успішно виступають на етапах Кубка світу, а минулого року Наталія Якушенко здобула для України першу медаль світового чемпіонату — бронзову. Відзнакою заслуг є той факт, що вже на другій Олімпіаді поспіль на церемонії відкриття прапор нашої держави нестиме представник саме цього виду спорту; тепер — Лілія Лудан.

Про те, чим живуть українські саночники напередодні Ігор, «Україні молодій» розповів президент Федерації санного спорту Олександр Пустовойт.

Всі статті рубрики