Ні тепла, ні світла

Ні тепла, ні світла

Родинське, що на Донеччині, переслідує синдром Алчевська. Не встигли рятувальні та комунальні служби налагодити нормальне життя мешканців 15–тисячного міста після техногенної аварії, що сталася 23 січня, як виникла ще одна. Минулих вихідних, а точніше в суботу ввечері, всі жителі Родинського були позбавлені не лише тепла, а й електропостачання. Причиною мороку став вихід із ладу двох повітряних кабелів високої напруги, які забезпечували електроенергією населений пункт.

Кам’янець їде в Шанхай

Кам’янець їде в Шанхай

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

З 1 травня по 31 жовтня цього року в Шанхаї проходитиме Всесвітня виставка «ЕКСПО–2010», участь у якій візьмуть 192 країни. За попередніми прогнозами експертів, за півроку виставку відвідають понад 70 мільйонів людей, тільки міжнародних ЗМІ акредитовано понад півтори тисячі. Україна першою з 192 країн–учасниць отримала запрошення на шанхайську виставку та підписала Меморандум про співпрацю. Але чомусь особливого розголосу в нашій країні ця тема не набула, на відміну від інших держав. Наприклад, у сусідніх Росії та Польщі проводиться масштабна інформаційна кампанія та обговорення презентацій.

Відчуй себе «губернатором»

Відчуй себе «губернатором»

Понад півтори сотні випускників вишів та студентів, які готуються незабаром отримати дипломи, взяли участь у конкурсі «Молодіжний призов у владу», організований на Вінниччині з ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Домбровського і призначений для відбору на державну службу обдарованих і перспективних молодих людей.

Всі статті рубрики