Гуртом добре бити

Гуртом добре бити

Регулярний чемпіонат Білорусі виходить на фінішну пряму — до завершення четвертого кола командам залишилося провести по шість–вісім поєдинків, аби серед 14 колективів остаточно визначити вісімку учасників «плей–оф». Позавчора у Броварах «Сокіл» почав п’ятиматчеву домашню серію, яка фактично й відповість на запитання, чи вдасться киянам утриматися на другій сходинці.

І жодних сюрпризів

І жодних сюрпризів

Швейцарець Роже Федерер знову підтвердив, що є найкращим тенісистом сучасності. Минулого року він увійшов до історії, коли вийшов у лідери за кількістю перемог серед чоловіків на турнірах «Великого шолома», і тепер продовжує нарощувати відрив. Після того як 28–річний Роже в неділю тріумфував на відкритому чемпіонаті Австралії, у нього тепер 16 таких титулів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Український режисер «2012»

Український режисер «2012»

У перший день останнього місяця зими нагальні питання вирішували функціонери основного літнього виду спорту — футболу. Передусім ішлося про призначення нового головного тренера збірної. Прихильники ідеї призначення на цю посаду іноземного фахівця вчора були розчаровані — «синьо–жовтих» знову очолюватиме українець. Таке рішення ухвалив виконком ФФУ, який учора зібрався в Будинку футболу.

Всі статті рубрики