Силуети й ґудзики Парижа

Силуети й ґудзики Парижа

Менше божевільних силуетів і дорогих тканин, більше практичності й класики — вплив кризових тенденції у високій моді залишається сильним. Водночас, порівняно із січнем минулого року, нинішній Тиждень високої моди сезону весна–літо, який щойно завершився у Парижі, відзначався значно більшою барвистістю. Дизайнери «от кутюр» відійшли від монохромності і знову тішать клієнток тканинами всіх кольорів веселки. А в тому, що колись дуже далека від реальності висока мода на тлі світової фінансової кризи стала більш приземленою, є великий плюс. Якщо не для критиків та прихильників «откутюрного» креативу, то для шанувальниць красивого, але при цьому «носибельного» одягу — напевне.

Бути як Джессіка

Бути як Джессіка

Один мешканець Шанхаю порушив відому заповідь «не сотвори собі кумира» аж двома способами. Спершу — «сотворив» власне кумира, потім — наполіг на тому, щоб на цього омріяного кумира перетворилася його дівчина.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Онук–автомобіліст, повернувшись додому, розповідає дідові:

— Це ж просто неможливо, що діється взимку з дорогами! Купи снігу, їх не чистять, намерзає лід, постійна зміна гуми із зимової на літню, потрібні омивач, антифриз, міняти оливу на зимову... Жах! Це обходиться дорожче, ніж дві машини!

— Так ти, внучку, і заведи дві машини. Одну літню, іншу зимову. Ми, наприклад, свого часу влітку їздили на возах, а взимку — на санях.

Всі статті рубрики