Бути як Джессіка

30.01.2010
Бути як Джессіка

Акторка Джессіка Альба.

Один мешканець Шанхаю порушив відому заповідь «не сотвори собі кумира» аж двома способами. Спершу — «сотворив» власне кумира, потім — наполіг на тому, щоб на цього омріяного кумира перетворилася його дівчина.

28–річний китаєць надто­ вподобав голлівудську акторку Джессіку Альбу. Його квартира переповнена зображеннями акторки, безліч зображень зірки фільму «Місто гріхів» міститься в мобільному телефоні... Словом, парубок вирішив, що і його 21–річна подруга має виглядати, як Альба. Він змушував дівчину макіяжуватися, аби бути схожою на 28–річну Джессіку, наполягав на тому, щоб вона не змивала косметику навіть на ніч. А ще — подарував партнерці світлу перуку.

Пара розлучилася, коли дівчина помітила, що інші люди вже сміються над її постійною «альбоподібністю», і викинула перуку та накладні вії просто на вулиці.

Але ж кажуть — «любов зла». Як повідомляє газета «Шанхай дейлі», китаянка швидко змінила свою точку зору на вибрики коханого і вирішила зробити все, щоб повернути хлопця. Тепер вона погоджується зробити серію пластичних операцій, аби перетворитися на точну копію Джессіки Альби! Спершу для цього належить змінити форму брів і повік, а також зробити ринопластику, тобто відкоригувати ніс.

Лікарі з шанхайської клініки, передбачаючи рекламний ефект такої акції, погодилися прооперувати дівчину навіть безплатно. За словами фахівців, дівчина в результаті буде дуже подібною на Альбу, але слід враховувати, що її ефект буде незворотним.