І знову починається бій. За Україну

І знову починається бій. За Україну

Під час виборчої кампанії Віктор Ющенко довів найголовніше — в країні таки можна розвивати демократичну лінію. Третій Президент залишає «юліковичам» у спадок Україну, поставлену на проукраїнські та проєвропейські рейки. Водночас є небезпідставні побоювання, що вже незабаром українцям доведеться підтверджувати своє право на свободу й демократію.

Новий том «Чорноволіани»

Новий том «Чорноволіани»

Видавництво «Смолоскип» уже не раз брало на себе поважну місію з видання дуже цінних і потрібних суспільству книжок. Тепер разом із Міжнародним благодійним фондом В’ячеслава Чорновола «Смолоскип» випустив у світ шостий том творів відомого політика й дисидента, без якого годі уявити роки боротьби за незалежність від союзного ярма. У цьому томі вміщено матеріали, які стосуються періоду від звільнення В’ячеслава Максимовича з ув’язнення

УНРада думає інакше

УНРада думає інакше

Заява Дмитра Павличка, Івана Драча, Юрія Щербака та деяких інших громадських діячів про те, що вони в другому турі підтримають кандидатуру Юлії Тимошенко, не відображає позицію Української народної ради і є їхньою приватною думкою. «Це їхня власна думка, продиктована власним баченням. Вона не відображає позиції жодного з керівних органів Ради», — зазначив у коментарі «УМ» голова громадської організації Микола Поровський. Нагадаємо, позавчора було оприлюднене звернення 13 відомих громадських діячів на підтримку Тимошенко, і в заяві вони згадуються саме як члени УНР.

62 «лимони» забрали — півтора мільярда пообіцяли

62 «лимони» забрали — півтора мільярда пообіцяли

Документ, який Юлія Тимошенко підписала позавчора під час візиту на Вінниччину, офіційно іменується угодою щодо регіонального розвитку області. З іншого боку підписи поставили голова облдержадміністрації Олександр Домбровський, голова облради Григорій Заболотний та мер Вінниці Володимир Гройсман.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Комбінатами й судами

Комбінатами й судами

Якщо на початку цього тижня команди Віктора Януковича та Юлії Тимошенко розгорнули боротьбу за державний поліграфічний комбінат «Україна», то вчора заряд виборчої напруженості перенісся в Київський апеляційний адміністративний суд. Народні депутати від Партії регіонів Юрій Мірошниченко та Валерій Бондик проникли в кабінет голови суду, намагаючись відстояти позицію свого лідера.

Всі статті рубрики