А де ж гроші героїням?

А де ж гроші героїням?

У Донецькій області із 127 жінок, яким у 2009 році Указом Президента України присвоєно звання «Мати — героїня», тільки 29 отримали згідно із законом належну премію в розмірі 6690 гривень. Решта багатодітних мам чекають її досі. Причому не тільки на Донеччині, а й в інших регіонах України...

«Кіно» з театром. Кінним

«Кіно» з театром. Кінним

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Запорізька міжрайонна природоохоронна прокуратура порушила кримінальну справу стосовно директора ТОВ «Запорізькі козаки» пані С., інкримінуючи їй перевищення влади або службових повноважень, повідомляє прес–служба прокуратури Запорізької області. Встановлено, що на острові Хортиця ТОВ організовує кінноспортивні вистави, облаштувавши конюшні, склади та інші, ніким не прийняті в експлуатацію, об’єкти на гектарі землі, який належить Національному заповіднику «Хортиця» (відповідне рішення міськрада ухвалила 9 листопада 2005 року).

Вій із криги

Вій із криги

У ці дні на вулицях Черкас можна зустріти Миколу Гоголя, який роз’їжджає в кареті, та коваля Вакулу, який ганяється за Чортом. Такі театралізовані дійства відбуваються у місті з нагоди третього фестивалю льодових скульптур «КриЖталь–2010», організованому мерією та міською «Дирекцією парків».

Всі статті рубрики