Останні прикидки

Останні прикидки

Зрозуміло, що за три тижні до головного старту чотириріччя всі думки спортсменів–«зимовиків» зосереджені саме на «білій» Олімпіаді. На цьому тлі навіть чемпіонат Європи з фігурного катання, який зібрав в естонській столиці 177 учасників із 38 країн, отримав «прокатний» статус. Ті фігуристи, що поїдуть у Ванкувер, з одного боку, мають у Таллінні нагоду потренуватися з підвищеною відповідальністю й відточити до дрібниць свою олімпійську програму, а з іншого — справити враження на суддів. Ті ж, кому олімпійська ліцензія не дісталася, вирішують дрібніші завдання.

Синдром старшого брата

Синдром старшого брата

Після жеребкування квартетів фінального турніру чемпіонату Європи більшість фахівців віднесли нашу збірну до аутсайдерів. Згадаймо до того ж, що на Євро–2008 українці взагалі не пробилися, а тепер і компанія для хлопців Леоніда Захарова підібралася славна — віце–чемпіони світу хорвати та потужні команди Росії й Норвегії. Утім керманич «синьо–жовтих» заздалегідь журитися не став і поставив перед підопічними завдання потрапити до трьох найкращих колективів групи А, які продовжать боротьбу в наступному раунді.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ось тобі, Полоно, і день народження

Ось тобі, Полоно, і день народження

Двоякими мають бути враження українських уболівальників від стартових днів хардового турніру «Великого шолома» в Мельбурні. Несподівані й тому особливо приємні перемоги вчорашніх юніорів Івана Сергєєва та Іллі Марченка межували з невдачею лідера нашої чоловічої збірної Сергія Стаховського. Така ж сама «двоїстість» супроводжувала вчорашні матчі: Олену Бондаренко вітали з черговою перемогою й виходом до третього раунду одиночного розряду, але нарікали на поразки трьох наших дівчат. Для декого з них це були останні матчі в Австралії, хтось ще спробує щастя в парі.

Всі статті рубрики