Розбої, грабунки, наркотики...

Розбої, грабунки, наркотики...

Новорічний «подарунок» від Красногвардійського райсуду 30–річному Олексію Буркуну цілком слушний. Колишній перспективний (з огляду на молоді літа) начальник Первомайського райвідділу міліції отримав покарання у вигляді утримання за ґратами за зловживання службовим становищем та перевищення влади. А ще на три роки екс–міліціонер позбавлений права обіймати керівні посади. Хоча в жовтні 2008–го, коли Буркуна затримали оперативники Служби безпеки України і представники прокуратури, йому інкримінували цілий «букет»: грабунки, розбої, зберігання наркотиків тощо, що в сукупності потягнуло аж на шість статей Кримінального кодексу.

Фатальне кохання

Фатальне кохання

Днями до чергової частини Кіровського районного відділу міліції Донецька звернулася молода жінка із заявою про те, що, мовляв, упродовж тижня не може зв’язатися по телефону з матір’ю і старшою сестрою, які проживають у мікрорайоні Широкий, а ключів від їхньої квартири у неї немає... Заявниця також розповіла правоохоронцям, що нібито останній раз бачила своїх родичок тиждень тому. Тоді сестра попросила жінку взяти до себе на декілька днів її трирічного сина, оскільки чекала в гості іноземного студента, з яким зустрічалася, та його друзів.

Проходили крізь стіни...

Проходили крізь стіни...

У місті Стаханові міліцією затримано злочинну групу, яка здійснювала крадіжки в гаражах громадян, що мешкали в мікрорайоні «Південний» і прилеглій до нього частині вулиці ім. Леніна. Родзинкою «технології» зловмисників було те, що пограбування вони чинили, попередньо... проходячи крізь стіни нехитрих будівель.

Всі статті рубрики