Із присмаком Чилі

Із присмаком Чилі

У той час, коли європейці намагаються впоратися зі сніговими навалами, учасники багатоденного марафону «Дакар» на своїх «залізних конях» долають піщані дюни, гори та пустелі Південної Америки. Ралі–рейд лише вдруге проходить по території Аргентини та Чилі, і, звісно, його учасники не встигли добре вивчити місцевість, проте організатори вирішили проводити змагання під гаслом: «Знайомі місця — нові пригоди».

Наші догралися

Наші догралися

Мрія українських баскетбольних уболівальників побачити наші команди у весняній частині євросезону зведена до мінімуму. У Єврокубку ФІБА та Кубку виклику вітчизняні клуби зазнали фіаско. У різдвяні дні лише «Азовмаш» здобув домашню перемогу, але оскільки за сумою двох очних поєдинків із «Галатасараєм» першість залишилась за турками, то чемпіон України мусить надалі зосередитися на внутрішніх змаганнях.

На Різдво — «дерев’яні»

На Різдво — «дерев’яні»

У той час, коли більшість українців усілися за різдвяний стіл, наша жіноча збірна з біатлону здобувала свій наразі найкращий результат цього сезону в командних гонках. Естафета в німецькому Обергофі принесла нам четверту позицію, хоча сподівання на п’єдестал були реальні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Даніль Амірханов: У чому причина занепаду? Треба більше працювати

Даніль Амірханов: У чому причина занепаду? Треба більше працювати

Для вітчизняних фігуристів нинішня зима багата на події: перед лютневою Олімпіадою у Ванкувері в календарі значаться етапи світового «Гран–прі», внутрішня першість та чемпіонат Європи, що стартує в Таллінні 19 січня. Про те, у якому стані перебувають наші збірники та чого від них варто очікувати, «УМ» дізналася у віце–президента Федерації фігурного катання України Даніля Амірханова. Якщо врахувати, що президент федерації — політик Людмила Супрун, то пан Амірханов — фахівець номер один у нашому «фігкатанні».

Всі статті рубрики