Кандидатський Новий рік

Кандидатський Новий рік

Свято Нового року для кандидатів у президенти став черговою нагодою достукатися до виборчих сердець, звернувшись до електорату з привітанням. Скористалися такою нагодою побажати народу всіх благ (звісно, не без натяку, що можливі вони будуть тільки за президентства гратулювальника) не всі. По тому, які з 18 кандидатів не пошкодували грошей, щоб у новорічну ніч «засвітитися» на екранах, можна було визначити, хто з них вважає себе реальним претендентом на президентську булаву.

Квартиру дали — одразу й забрали

Квартиру дали — одразу й забрали

У багатьох рівнян, які роками стоять у міській черзі на отримання житла, здавалося б з’явився шанс. Уряд було ухвалив рішення про закупівлю Державною іпотечною установою 10 тисяч квартир у житлових будинках, що планувалися до здачі упродовж 2009 року. 279 із них на Рівненщині — у Рівному, Здолбунові, Костополі та селищі Зоря. На урядовому сайті повідомлялося, що порядок видачі житла доручено розробити профільним міністерствам, на підставі цього буде складений список громадян, які отримають квартири. Порядок видачі житла та іменні списки громадян, які його отримають, затверджуватиме Кабмін. Це будуть люди, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку. Та не так сталося, як гадалося.

Переговори без кінця і... без початку?

Переговори без кінця і... без початку?

Штаб Віктора Ющенка проводить переговори про висунення єдиного кандидата від національно–демократичних сил на посаду Президента. «Такі переговори ведуться, і думаю, що завершальний тиждень перед виборами буде ключовим у цих переговорах», — сказав глава держави вже після Нового року під час поїздки до Моршина (Львівщина). За його словами, домовленість шукається з четвіркою кандидатів: Анатолієм Гриценком, Юрієм Костенком, Арсенієм Яценюком та Олегом Тягнибоком.

Вогнем і Бандерою

Вогнем і Бандерою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Традиційний марш, присвячений дню народження провідника ОУН(р) Степана Бандери, 1 січня зібрав у Києві «під патронатом» ВО «Свобода» близько тисячі учасників. Вони вишикувалися в колону біля пам’ятника Тарасу Шевченку й зі смолоскипами рушили вниз до Хрещатика.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики