На волі, в пампасах

На волі, в пампасах

Дводенним етапом завдовжки 728 км, який поєднав Буенос–Айрес та Кордобу, 1 січня почалися легендарні автоперегони «Дакар». Удруге поспіль вони відбуваються в Південній Америці й триватимуть до 16 січня. Учасники мають проїхати по території Аргентини та Чилі близько 10 тис. км і фінішувати знову в Буенос–Айресі. Учора гонщики провели вже третій етап, а сьогодні доберуться до чилійської території.

Німецька лижня — не наша

Німецька лижня — не наша

Уже чотири роки поспіль найсильніші лижники світу починають рік комерційними змаганнями «Тур де скі». Етапи десятиденного турніру пролягають по території Німеччини, Чехії та Італії, призовий фонд «Туру...» становить мільйон швейцарських франків. Із 1 по 3 січня найсильніших лижників приймав німецький Обергоф, який уже післязавтра зустріне черговий етап біатлонного Кубку світу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олена Підгрушна: Із подругами по збірній вишиваємо. Але не рушники на посаг

Олена Підгрушна: Із подругами по збірній вишиваємо. Але не рушники на посаг

Біатлон є тим видом спорту, від якого українські вболівальники завжди можуть очікувати о цій зимовій порі приємних результатів. Наша збірна — передусім її жіноча половина — звично є однією з провідних у світі. Цього сезону до високих результатів сестер Семеренко та Оксани Хвостенко несподівано долучилася Олена Підгрушна, яка в суботу відсвяткує свій 23–й день народження. Уже на першому етапі Кубка світу у шведському Остерзунді Олена тричі потрапляла до першої десятки — два рази в індивідуальних гонках та ще раз — в естафеті. Перед Новим роком спортсменка на кілька днів завітала до рідного Тернополя — там її і знайшов кореспондент «УМ».

Всі статті рубрики