З кобурою на плечах

З кобурою на плечах

Останнім часом шахраї Луганщини усе частіше виступають у ролі псевдоправоохоронців. Як і в даній справі, про яку повідомили «УМ» у прес–службі Луганського міського управління міліції. Так, 30–річний Владислав Кривич (прізвище змінено) вже мав судимість за крадіжки, пограбування та шахрайство. Звільнився він лише влітку 2009 року, а вже у вересні знову почав свою «цікаву» діяльність: перш за все, придбав у збройовому магазині шумовий пістолет. Із наплічною кобурою — очевидно, для того, аби надійніше вжитися у свою нову роль. Адже тепер він вирішив видавати себе за співробітника обласної прокуратури.

Телевізор навчив

Телевізор навчив

39–річна жителька Кременчука подивилася вдома телевізор, де розказували про шахрайок, котрі вміло видурювали у простаків гроші, і вирішила й собі підзаробити за тим же самим сценарієм. «Працювати» подалася до Черкас. У цьому місті вона заходила в магазини та фірми й, позичивши очі в Сірка, демонструвала свої артистичні здібності: справно й правдоподібно брехала, увійшовши в роль працівниці місцевого управління у справах захисту прав споживачів.

Афера за сценарієм

Афера за сценарієм

Протягом кількох місяців у Калінінський райвідділ міліції Донецька надійшли три заяви про те, що невідома жінка під приводом зняття пристріту забирала гроші і золото. Пізніше з’ясувалося, що підозрювана «працювала» за досить незвичайною схемою та ще й не одна — з напарницею. Шахрайка ромської національності грала роль ворожки, а її спільниця–слов’янка допомагала заманювати жертв – переважно молодих жінок.

Всі статті рубрики