«Блек–Шадо» у полоні

«Блек–Шадо» у полоні

Сьогодні портовики мають завершити розвантаження судна «Блек–Шадо», яке 19 грудня о другій годині ночі потрапило у льодовий «полон», одержало пошкодження і почало тонути. Екіпаж подав сигнал «SOS». Ближчим портом виявився Бердянський, звідки надійшли два буксири. Вони і доправили «Блек–Шадо» на шостий причал.

Вибух серед ночі

Вибух серед ночі

Сталося це одразу після опівночі у квартирі №46 одного з будинків на вулиці Київській. Вибухова хвиля пошкодила як внутрішні перегородки згаданого помешкання, дверні та віконні рами, так і частину конструкцій між поверхами, вікна та двері сусідніх квартир. Ситуація ускладнювалася тим, що одразу після вибуху почалася пожежа. Тож двоє мешканців квартири, що опинилася в епіцентрі вибуху, найбільше постраждали саме від вогню та диму.

Дельфін і неволя — не пара?

Дельфін і неволя — не пара?

Столиця шахтарського краю стала п’ятим віддаленим від моря містом, після Харкова, Дніпропетровська, Києва та Львова, де відкрито дельфінарій. Урочистості з нагоди такої події минулих вихідних у Донецьку супроводжувала акція протесту. А в Дніпропетровську напередодні й узагалі презентували Всеукраїнський рух «Україна без дельфінаріїв». Як повідомила член Дружини охорони природи «Фенікс» Дар’я Хархардіна, майже всі дельфінарії не мають необхідних документів для роботи, але зацікавлені мери міст сприяють їхній роботі. Приміром, у Дніпропетровську необхідний дозвіл видали на третій день після звернення про відкриття дельфінарію.

Старі байки на сучасний лад

Старі байки на сучасний лад

Колишній начальник Московського райвідділу міліції Харкова В’ячеслав Картавих видав друком книжку «Нові байки», у героях яких неважко впізнати багатьох теперішніх управлінських та політичних функціонерів. Причому збігаються не лише точно виписані образи, а й ситуації, в які потрапляли їхні живі прототипи. Так, славнозвісний відеоролик із мером Михайлом Добкіним, де він безуспішно намагається прочитати звернення до харків’ян під патронатом секретаря міськради Геннадія Кернеса, викликав асоціацію з героями байки «Папуга». Принаймні сюжет і фразу «текст дебільний» автор точно позичив з тієї історії, разом з повідомленням про те, що скандальна сцена потрапила до ефіру.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Відлиги не дочекалися...

Відлиги не дочекалися...

Миколаївські рятувальники працюють, не покладаючи рук. Станом на шосту годину ранку понеділка зі снігових заметів на автошляхах області евакуювали 41 людину: зі снігового полону звільнили автобус, сімнадцять вантажівок та сім легкових автомобілів. Як повідомила «УМ» помiчник начальникa Головного управління МНС у Миколаївськiй областi Свiтлана Водолага, за допомогою спеціальної техніки у віддалені села сьогодні постачають найнеобхідніші продукти харчування. За інформацією «Миколаївобленерго», внаслідок погіршення погодних умов від електропостачання відключено 31 населений пункт. В області працюють центри та пункти обігріву для соціально–незахищених верств населення, в яких, станом на неділю, перебували 123 особи.

«Випий або помри!»

«Випий або помри!»

«Із розшукуваних — у чемпіони!» — під таким заголовком 10 грудня «УМ» інформувала читачів про те, що відомий світовій спортивній спільноті дзюдоїст «смакував» у Харкові перемогу на татамі — замість... тюремної баланди деінде! Йшлося про Євгена Сотникова, котрий восени 2008 року, святкуючи в одному з кафе Заводського району Запоріжжя свій день народження, утверджував своє «я» ножем.

Всі статті рубрики